Βόμβα από τον Γιώργο Τσίπρα: «Οφθαλμοφανής υπονόμευση του Κασσελάκη, όπως έγινε με τον Αλέξη» (video)

«Ξέρω ότι γίνεται συζήτηση για διάσπαση. Από τη δικιά μας τη πλευρά δεν υπάρχει κάτι», τόνισε ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

τσιπρας

Ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στο ACTION24 μίλησε για όσα συμβαίνουν στην αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και για το πως αντιμετωπίζεται ο νέος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης από το ίδιο το κόμμα.

Μάλιστα, ο Γ. Τσίπρας έκανε λόγο για υπονόμευση του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οφθαλμοφανή υπονόμευση του Στέφανου Κασσελάκη από στελέχη του κόμματος.

«Υπήρξε υπονόμευση την εποχή του Τσίπρα και τώρα αυτή η υπονόμευση του Κασσελάκη είναι οφθαλμοφανής….Αυτοί που είναι αιρετοί εκλέγονται από τον λαό δεν εκλέγονται απλά ως άτομα, εκλέγονται ως κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να κάνουμε αξιωματική αντιπολίτευση, έχουμε υποχρέωση απέναντι στο κόμμα.

Ελπίζω το επόμενο διάστημα να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την αντιπολίτευση.» είπε αρχικά

Για τον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε: «Ξέρω ότι γίνεται συζήτηση για διάσπαση. Από τη δικιά μας τη πλευρά δεν υπάρχει κάτι. Πριν και μετά τις εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κρατήσει τον διάλογο σε εσωκομματικό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν φαινόμενα που δεν ξαναυπήρξαν και ελπίζω να μην ξαναυπάρξουν».

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι