Βόμβα από Σώτη Τριανταφύλλου: Για την ήττα Μπακογιάννη φταίει… ο Μητσοτάκης (video)

«Ήταν μία… αναμενόμενη έκπληξη, ήταν θέμα απλής αριθμητικής», σχολίασε η δημοσιογράφος και συγγραφέας

τριανταφύλλου

Η γνωστή συγγραφέας και δημοσιογράφος, Σώτη Τριανταφύλλου βρέθηκε τη Δευτέρα 16/10 στην ΕΡΤ και συνομίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ενώ σχολίασε και τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου και κυρίως την ήττα Μπακογιάννη.

Η Σώτη Τριανταφύλλου όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών απάντησε ότι: «Ήταν μία… αναμενόμενη έκπληξη, ήταν θέμα απλής αριθμητικής. Δεν έπρεπε η κυβέρνηση να εμπλακεί τόσο πολύ στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κύριος Μπακογιάννης έφυγε με αξιοπρέπεια. Λειτούργησε εναντίον του το ότι ανήκει στο ίδιο σόι (με τον Κυριάκο Μητσοτάκη) και έχουν δίκιο οι Έλληνες να διαμαρτύρονται για αυτό, ότι μας κυβερνούν μέλη της ίδιας οικογένειας.

Ούτε στα Εμιράτα δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα. Έχουμε τέτοια φτώχεια στελεχών, ώστε κάποιες οικογένειες μας προτείνουν καινούργια μέλη; Έτσι την πλήρωσε ο κύριος Μπακογιάννης».

Η συγγραφέας και δημοσιογράφος τα είπε όλα μέσα σε λίγες μόνο φράσεις καθώς η αλήθεια είναι ότι το «προγκιπάτο» που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια και βλέπουμε δύο τρεις οικογένειες να κατέχουν την εξουσία τόσο στην κεντρική σκηνή όσο και στην αυτοδιοίκηση δεν φαίνεται να σπάει σύντομα και η ήττα Μπακογιάννη ήταν σίγουρα ένα πρώτο πλήγμα.