«Βόμβα» από Κουμουτσάκο για Καραμανλή και… Μητσοτάκη: Εγώ δεν θα συμμετείχα στις εκλογές

Το απόλυτο μπάχαλο στη Νέα Δημοκρατία με την υποψηφιότητα Καραμανλή

Screenshot 6 3

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αποστάσεις για την υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή στις εκλογές μετά την τραγωδία στα Τέμπη, από στελέχη της ΝΔ.

Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος μιλώντας στο Action 24 και ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή στις εκλογές άδειασε με εμφατικό τρόπο και τον πρώην υπουργό και συνολικά τη γραμμή της κυβέρνησης.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο κ. Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στις εκλογές. Ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε. Έχει το δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών. Κι αυτό δεν είναι αρνητικό.

Εάν με ρωτάτε, τι θα έκανα εγώ, σας λέω ότι εφόσον ήμουν συντετριμμένος από την τραγικότητα του γεγονότος δεν θα είχα τη διάθεση να συμμετέχω και να συνεισφέρω στην εκλογική προσπάθεια της παράταξης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Κουμουτσάκος.

Πληγή που δεν κλείνει για τη ΝΔ ο Καραμανλής

Σημειώνεται πως αναταραχή προκάλεσαν στη «γαλάζια πολυκατοικία» και οι δηλώσεις του βουλευτή και πρώην υπουργού, Θόδωρου Ρουσόπουλου ο οποίος επέλεξε να τηρήσει αποστάσεις από την υποψηφιότητα του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Ο Ρουσόπουλος είχε σημειώσει χαρακτηριστικά σε παρέμβασή του στο Open. «Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Εγώ είπα το 2009 στον Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος», χρησιμοποιώντας το παράδειγμά του, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στη ΝΔ, όπως φάνηκε από τα σχόλια που φέρεται να διέρρευσαν από το περιβάλλον τόσο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Συγκεκριμένα, κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού κατέστησαν σαφές ότι οι απόψεις του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, «δεν ήταν σε γνώση του Κώστα Καραμανλή και εκφράζουν τον Ρουσσόπουλο προσωπικώς».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος επανήλθε σχολιάζοντας τις διαρροές από το περιβάλλον Καραμανλή, χαρακτηρίζοντας τις πληροφορίες περί ύπαρξης διευκρινιστικής δήλωσης ως «παράδοξες και περίεργες».

«Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία που θέλει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να διευκρινίζει ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω το αυτονόητο: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων. Ούτε θα μπορούσε να γίνει ποτέ αυτό», σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…