Βόλος – Συγκλονίζει η 18χρονη: «Ο βιασμός μου ξεκίνησε όταν…Ο πατέρας μου έκλαιγε συνεχώς» (Video)

Η κοπέλα θα καταγγείλει πως ο τελευταίος βιασμός τελέστηκε πριν 2 μήνες στο σπίτι στον Βόλο.

kopela

Συγκλονιστικά, είναι τα όσα διηγείται η 18χρονη κοπέλα, κόρη του 50χρονου πατέρα που σκότωσε τον 33χρονο βιαστή της. Στην αποκαλυπτική μαρτυρία που ακολουθεί, η 18χρονη περιγράφει όλα όσα είπε η ίδια στους αστυνομικούς για τη φρίκη που βίωνε στα χέρια του θείου της.

«Ξεκίνησα να λέω στον πατέρα μου ότι κάποιος με παρενόχλησε όταν ήμουν 9 ετών και ότι ο βιασμός μου ξεκίνησε όταν ήμουν 12 ετών. Ξέσπασα σε κλάματα. Ο πατέρας μου με πήρε αγκαλιά. Αντέδρασε πολύ ψύχραιμα και μου είπε ότι θα είναι δίπλα μου. Μου είπε να βρω το θάρρος να πάμε σε έναν δικηγόρο να το καταγγείλω», ανέφερε αρχικά το 18χρονο κορίτσι.

«Με παρενοχλούσε από τα 9 μου και στα 12 άρχισε ο βιασμός μου», θα πει στη συνέχεια με τρεμάμενη φωνή για τον θείο της που φέρεται να την βίαζε και να της ζητούσε χρήματα προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει τα επίμαχα βίντεο.

«Μου είπε ότι χρειαζόταν χρήματα γιατί ήταν σε ανάγκη. Εγώ είχα στην τσάντα μου 1000 ευρώ που μου είχε δώσει το πρωί ο πατέρας μου για τα ενοίκια. Μπαίνοντας ξανά στο αυτοκίνητο μου είπε ότι τα είχε πάρει από την τσάντα μου και ότι δεν θα με ξανά ενοχλούσε. Τον παρακάλεσα να μην κάνει κάτι με το βίντεο. Την επόμενη ημέρα διαπίστωσα ότι από τα χρήματα που είχα στην τσάντα μου είχε αφήσει περίπου 150 ευρώ. Τον φοβόμουνα. Φοβόμουν ότι θα κάνει κακό σε εμένα, στις αδερφές μου, στον πατέρα μου».

Πότε αποκάλυψε η 18χρονη την απόλυτη φρίκη που ζούσε

«Ο πατέρας μου ενημερώθηκε από την σπιτονοικυρά ότι χρωστούσα 4 ενοίκια ύψους 1.040 ευρώ. Τα χρήματα αυτά μου τα είχε δώσει ο πατέρας μου όμως, δεν τα είχα καταβάλει. Την επόμενη μέρα το πρωί, ο πατέρας μου ήρθε να με βρει. Στην αρχή δεν ήθελα να του πω. Αργότερα όμως, του εξήγησα όλη την ιστορία από την αρχή. Του ζήτησα να παραμείνει ψύχραιμος και αποφάσισα να του αποκαλύψω όσα μου είχαν συμβεί πολλά χρόνια πριν», σημείωσε η 18χρονη.

Το νεαρό κορίτσι δεν κατονόμασε τον βιαστή της. Τον φοβόταν τόσο πολύ που ζήτησε άμεσα βοήθεια από ειδικούς.

«Με ρώτησε ποιος ήταν αλλά εγώ δεν είχα το θάρρος να του το πω. Ο δικηγόρος μου είπε να αρχίσω να γράφω όσα μου είχαν συμβεί. Επισκέφτηκα ειδικό. Ο πατέρας μου ήταν συνέχεια δίπλα μου, έκλαιγε, ένιωθε τύψεις για όσα μου συνέβησαν. Ήθελε να με προστατεύσει, με αγκάλιαζε, με φιλούσε. Επέμενε να του πω ποιος είναι», εξήγησε η κόρη του 50χρονου.

Η 18χρονη έγραψε σε ένα τετράδιο όλα όσα συνέβησαν από την πρώτη σεξουαλική παρενόχληση. Την Τρίτη το πρωί έσπασε και αποκάλυψε στον πατέρα της το όνομα του κακοποιητή της.

«Ο πατέρας μου έκλαιγε συνεχώς και κατηγορούσε τον εαυτό του γι’ αυτό που μου συνέβη. Τον λυπήθηκα και του είπα ότι είναι ο αδερφός της μητριάς μου, της δεύτερης γυναίκας του. Με το που το άκουσε, συγκλονίστηκε. Τότε ήταν που επέμενε ακόμα περισσότερο να προχωρήσω στην καταγγελία. Του ζήτησα χρόνο να μιλήσω με την ψυχίατρο και φάνηκε να το δέχεται. Ήρθε στο σπίτι η καθηγήτριά μου που της είχα αναφέρει παλιότερα τι συνέβαινε αλλά όχι με λεπτομέρειες πριν από περίπου ένα χρόνο που τα είχα αναφέρει και στην αδερφή μου».

«’Δηλητηρίαζε’ την ψυχή της κόρης μου γι’ αυτό κι εγώ τον σκότωσα», είπε κατά την απολογία του ο πατέρας της 18χρονης, ο οποίος λίγο μετά το φονικό παραδόθηκε στις αρχές.

«Σε 10 λεπτά θα έρθω να παραδοθώ»

«Στο γραφείο του δικηγόρου, ο πατέρας μου έδειχνε ανήσυχος, ταραγμένος, στεναχωρημένος. Δεν τον είχα ξανά δει έτσι. Τότε μου λέει “Τον χτύπησα, δεν ξέρω αν είναι νεκρός”. Δεν μου είπε ποιον αλλά εγώ κατάλαβα ποιον εννοούσε. Με έπιασε κρίση πανικού. Δεν θυμάμαι πολλά. Θυμάμαι ότι πήρε την αστυνομία ο πατέρας μου και τους είπε «Έχω χτυπήσει κάποιον, είναι ένα ασημί αυτοκίνητο, δεν ξέρω αν είναι νεκρός ή ζωντανός. Σε 10 λεπτά θα έρθω να παραδοθώ”», δήλωσε η 18χρονη για την πρώτη φορά που είδε τον πατέρα της μετά τη πράξη του.

Η κοπέλα θα καταγγείλει πως ο τελευταίος βιασμός τελέστηκε πριν 2 μήνες στο σπίτι στον Βόλο.

«Αναγκάστηκα να βρεθώ μαζί του γιατί μου έλεγε ότι αν δεν τον συναντούσα, θα έστελνε ένα βίντεο που είχε στο κινητό του με εμένα και αυτόν. Επιβιβάστηκα στο αυτοκίνητό του και κάποια στιγμή βγήκα από αυτό γιατί αισθανόμουν ότι δεν ήθελα να είμαι σε κοντινή επαφή μαζί του. Του ζήτησα να μην με ξαναενοχλήσει και μου είπε “εντάξει, αυτή θα είναι η τελευταία φορά”».

Η 18χρονη φέρεται να είχε μιλήσει τόσο στην αδελφή της όσο και σε μία καθηγήτρια της σχολής της για όλα όσα πέρναγε.

Το νεαρό κορίτσι έπειτα από χρόνια καταπίεσης έφθασε σε ψυχολογικό αδιέξοδο και πήρε την απόφαση να μιλήσει για τα όσα εφιαλτικά ζούσε, ωστόσο δεν ήταν να θέση να το κάνει. Τότε ήταν που της προτάθηκε να καταγράψει σε ένα χαρτί τα όσα βίωνε.

Στα χειρόγραφα αυτά το νεαρό κορίτσι περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωνε από τα 9 της χρόνια, όταν και έπεσε στα χέρια του βιαστή της.

«Στην ηλικία 9 χρονών δέχτηκα την πρώτη σεξουαλική επίθεση από τον… Είναι ο αδελφός της μητριάς μου. Με έβαλε να ξαπλώσω δίπλα του με πρόφαση να δούμε κάποια ταινία. Πέρασε το χέρι του γύρω από το λαιμό μου και ύστερα το κατέβασε στο στήθος μου. Όσο περνούσε η ώρα με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία. Μου έλεγε να κοιμηθώ, προσποιούνταν και ο ίδιος ότι κοιμόταν αλλά με το χέρι του προσπαθούσε να με ακουμπήσει.

Μέχρι τα 12 με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία και έκανε κινήσεις με σκοπό να τον χαϊδέψω. Απομάκρυνα το χέρι μου όμως. Μου ασκούσε πίεση και συνέχιζε να με ακουμπά σε σημεία που δεν έπρεπε. Άλλες φορές μου έβγαζε τη μπλούζα και με χάιδευε στο στήθος. Κάθε προσπάθειά μου να απομακρυνθώ ήταν άδικος κόπος».

Δείτε το βίντεο:

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…