Βόλος: Συγκλονιστική μαρτυρία του ταξιτζή που πήγε το βρέφος στα επείγοντα – «Το μωρό πεθαίνει» (video)

«Από το παρακείμενο σουβλατζίδικο βγήκε μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι με φανερά σημάδια άπνοιας μελανιασμένο», ήταν τα λόγια του ταξιτζή που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του

βολος

Το τραγικό περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (04/11) και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός βρέφους που παρασύρθηκε μαζί με τον παππού του από διερχόμενη μηχανή, έχει σκορπίσει τη θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου, ενώ ο 33χρονος οδηγός απολογείται στον ανακριτή.

Η αστυνομία έχει ζητήσει υλικό από κάμερες από την είσοδο της οδού Ιάσονος, μέχρι και το σημείο του τροχαίου στην συμβολή με την οδό Αντωνοπούλου προκειμένου να ελεγχθεί η οδηγική συμπεριφορά του 33χρονου πριν παρασύρει με την μηχανή του τον παππού που κρατούσε στα χέρια του το μωρό.

Την ίδια στιγμή στον ΑΝΤ1 μίλησε ο οδηγός ταξί τον οποίο σταμάτησε η γιαγιά του βρέφους για να τους μεταφέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο νοσοκομείο Βόλου.

«Στο σημείο υπήρχε πολύς κόσμος μαζεμένος, ένας άνθρωπος χτυπημένος ένα μηχανάκι πιο πέρα στραπατσαρισμένο...

Φτάνοντας στο σημείο με σταμάτησε ο κόσμος από δεξιά, «πεθαίνει το μωρό πεθαίνει το μωρό», βγήκε από το παρακείμενο σουβλατζίδικο μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι με φανερά σημάδια άπνοιας μελανιασμένο..» είπε αρχικά ο κ. Δρόσος Εξαμιλιώτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ήταν σε έξαλλη κατάσταση αλλόφρων η κυρία προσπάθησα να την ηρεμήσω προσπάθησα να πάω όσο γινόταν πιο γρήγορα στα επείγοντα που δεν ήταν πολύ μακριά δηλαδή ο χρόνος άφιξης τα επείγοντα ήταν ένα λεπτό ενάμιση γύρω στο χιλιόμετρο οι οδηγοί ήταν πολύ συνεργάσιμοι ευαισθητοποιήθηκαν οι περισσότεροι μου άνοιξαν δρόμο έδωσα κάποιες οδηγίες στην κυρία η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να σκεφτεί λογικά πώς θα πάει στα επείγοντα έφτασα φώναξα τους τραυματιοφορείς».

Τι ισχυρίζεται στην απολογία του ο οδηγός της μηχανής

Από την πλευρά του ο 33χρονος φέρεται να έχει πει σε δικούς του ανθρώπους ότι «δεν έτρεχα, πήγαινα κανονικά όπως όλοι στον δρόμο» .

«Εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατί ήταν στη μέση και σάστισε» φέρεται να είπε στα συγγενικά του πρόσωπα για τον 53χρονο παππού του βρέφους, όπως μεταδίδει το gegonota.news.

Φιλικό πρόσωπο του 33χρονου μιλώντας στο τοπικό μέσο είπε πως ο οδηγός δεν είναι σε θέση να μιλήσει καθώς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και να διαχειριστεί την κατάσταση.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση που εξέτασε τη σορό του 4 μηνών βρέφους, το παιδί είχε βαριά κάκωση κεφαλής, συμβατή με πτώση εξ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί του οδοστρώματος με μόνο ένα σημάδι στο πρόσωπό του.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…