Βοιωτία: Καταγγελία σοκ για τον θάνατο του 17χρονου (video)

Εκθέτει την ΕΛ.ΑΣ η μαρτυρία του αδελφού του 17χρονου Ρομά

5653777 1

Ακόμα ένας 17χρονος Ρομά σκοτώθηκε από όπλο αστυνομικού το Σάββατο λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στο Λεοντάρι της Θήβας. Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, από το όπλο του αστυνομικού, με τον αδελφό του 17χρονου να καταγγέλλει στο Open,  πως ο αστυνομικός, χτύπησε με το όπλο του το τζάμι του αυτοκινήτου με δύναμη, στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα, κλώτσησε τον αδερφό του και τον σκότωσε.

«Χτύπησε με το όπλο στο τζάμι με δύναμη, ανοίγει την πόρτα ο αστυνόμος, τον κλώτσησε -ο αστυνόμος τον αδερφό μου- μετά τον αρπάζει και μετά τον σκότωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το παιδί «φώναζε “δεν φταίω”»

Με τη σειρά του, αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι όταν βρέθηκε στο σημείο αστυνομικός κρατούσε το παιδί, φώναζε «δεν φταίω», ενώ το παιδί ψυχορραγούσε.

Η σορός του 17χρονου μεταφέρθηκε στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το OPEN, φέρει τραύματα στην παλάμη και τον θώρακα.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο εμπλεκόμενος αστυνομικός κρατείται και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, ενώ παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την πειθαρχική διερεύνηση του περιστατικού.

 

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…