Viral ξανά ο Τεντόγλου: Πέρασε στον τελικό με ένα άλμα, αλλά έκανε τις γνωστές κουλ δηλώσεις (video)

Εύκολη πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού είχε ο Μίλτος Τεντόγλου, κάνοντας μόνο ένα άλμα

Καταγραφή 9

Σε εξέλιξη είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στη Ρώμη, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου στο άθλημα του μήκους θα βρίσκεται σε ακόμα έναν τελικό, καθώς πριν από λίγο πέρασε εύκολα απ’ τα ημιτελικά ξεπερνώντας το όριο των 8 μέτρων μόνο με ένα άλμα, κάνοντας 8,14.

Ο ίδιος είχε πει ότι δεν χρειάζεται να ρισκάρει και έτσι έκανε, καθώς το μόνο που ήθελε ήταν η πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου, ο οποίος αναμένεται συναρπαστικός αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ελβετός Εχάμερ έκανε 8,41 και ο Ιταλός  Φουρνάλι 8,17.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την επίδοση του έκανε και χαλαρές δηλώσεις, καθώς μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ανέφερε ότι δεν ήθελε πολλά ρίσκα κάνοντας και πλάκα λέγοντας: «Δεν κερδίζει αυτός που κάνει πιο μεγάλη επίδοση, ντάξει χαζομάρες λέω», θέλοντας να δείξει ότι σημασία έχουν τα άλματα του τελικού, ενώ αποκάλυψε ότι όταν κατάλαβε ότι έκανε καλό άλμα το υποτίμησε και άφησε τα πόδια του νωρίτερα.
Μάλιστα στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι η μάχη του τελικού θα είναι ανάμεσα σε αυτόν, τον Εχάμερ και τον Φυρνάλι, ενώ έκανε και παράπονα για τη νέα εξέδρα.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

palaistini 1

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…