Viral βίντεο: Το “Thing” της Wednesday βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης και έσπειρε πανικό…και πολύ γέλιο

Το "Wednesday" είναι η σειρά του Netflix που αυτή την εβδομάδα «έσπασε» ρεκόρ ωρών προβολής, εκθρονίζοντας ακόμη και το "Stranger Things 4". Η παραγωγή γιόρτασε την επιτυχία της με μία απίθανη φάρσα.

My project 1

Το κανάλι του Netflix στο YouTube κυκλοφόρησε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή το “The Thing” ή αλλιώς το κινούμενο χέρι – μέλος της Οικογένειας Άνταμς, που παράλληλα είναι και ο επιστήθιος φίλος της Wednesday (Τζένα Ορτέγκα). Το “Wednesday” είναι η σειρά του Netflix που αυτή την εβδομάδα «έσπασε» ρεκόρ ωρών προβολής, εκθρονίζοντας ακόμη και το “Stranger Things 4“.

Η νέα σειρά που υπογράφει ο Τιμ Μπάρτον, βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού της πλατφόρμας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το πρώτο μισό της τέταρτης σεζόν του “Stranger Things’ κατέγραψε 335,01 εκατομμύρια ώρες από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου στη streaming υπηρεσία. Αντιστοίχως, στο κλείσιμο της πρώτης εβδομάδας προβολής του, το Wednesday ξεπέρασε τις 341,2 εκατομμύρια ώρες, ενώ είναι νούμερο 1 σε 83 διαφορετικές χώρες.

Η παραγωγή αποφάσισε λοιπόν να γιορτάσει την επιτυχία της με μία φάρσα, και φυσικά ως συνέχεια του promo για την επερχόμενη νέα σεζόν, αφήνοντας “ελεύθερο” το Thing στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Οι αντιδράσεις ήταν απολαυστικές και πολύ γρήγορα το βίντεο έγινε viral.

Άλλοι γέλασαν, άλλοι τρόμαξαν και άλλοι αναγνώρισαν από που προέρχεται το παράξενο και μακάβριο κινούμενο αντικείμενο.

Δείτε το βίντεο

Η υπόθεση

Η σειρά επικεντρώνεται στην 16χρονη κόρη της οικογένειας Addams, που φοιτά στην Ακαδημία Nevermore και προσπαθεί να κατακτήσει την ψυχική της ικανότητα για να λύσει ένα μυστήριο δολοφονίας που εκτυλίχθηκε πριν από δύο δεκαετίες.

Η Wednesday προσπαθεί να αποτρέψει ένα τερατώδες φονικό που έχει τρομοκρατήσει την πόλη και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο στο οποίο ενεπλάκησαν και οι γονείς της πριν από 25 χρόνια. Την ίδια ώρα, νέες περίπλοκες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στο Nevermore.

Λίγες πληροφορίες για το “The Thing”

Το Thing, το ζωντανό διαμελισμένο χέρι που είναι μέλος της Οικογένειας Άνταμς, παίζει κεντρικό ρόλο στη νέα σειρά του Tim Burton. Όταν η Wednesday μπαίνει στη Nevermore Academy, ο πατέρας της στέλνει το “Χέρι” ως υπεύθυνο για την ασφάλειά της. Σύντομα η μικρή και το Thing αναπτύσσουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, και γίνονται ένα τηλεοπτικό δίδυμο.

Παρότι πολλοί πίστευαν αρχικά πως το The Thing είναι πλήρως CGI animation, στην πραγματικότητα “παίζεται” από κανονικό ηθοποιό. Ο ηθοποιός που “ενσαρκώνει” το “Χέρι” είναι ο Victor Dorobantu, ενώ ο “χαρακτήρας” έχει γνωρίσει την αποθέωση στα social media.

Tο ενδιαφέρον με τον Victor Dorobantu, είναι πως εκτός από ηθοποιός είναι και επαγγελματίας μάγος, κάτι που τον διευκόλυνε ως προς το να μπει στο “πνεύμα” του ρόλου του.

«Είναι μια πραγματικά δύσκολη διαδικασία, γιατί πρέπει να παρουσιάσεις συναισθήματα μέσα από ένα απλό χέρι που δεν έχει φωνή ή υπότιτλους», ανέφερε ο ίδιος ο Dorobantu στο Entertainment Tonight. «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα καταλάβουν αυτό που λέω, αλλά αν δουν την πρώτη σεζόν, θα καταλάβουν».

«Η όλη διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη. Απλώς αυτοσχεδιάζαμε και προσπαθήσαμε να το κάνουμε όλο αυτό να φαίνεται φυσικό», πρόσθεσε ο ίδιος, ο οποίος δικαιώνεται από το αποτέλεσμα.

Μιλώντας στο Screen Rant την ημέρα της πρεμιέρας της σειράς, η Jenna Ortega ανέφερε πως το σχέδιο του Tim Burton για το Thing περιελάμβανε πάντα έναν πραγματικό ηθοποιό. «Ο Victor πέρασε ώρες κάνοντας πρόβες για να επιτύχει το τελικό αποτέλεσμα», είπε, κάτι που είχε σαν βασική του συνθήκη και ολόκληρη κινησιολογία.

 

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ