Viral βίντεο στην Κίνα ανάγκασε ζωολογικό κήπο να αρνείται ότι οι αρκούδες του είναι… άνθρωποι με στολή

Μπορεί πράγματι να ήταν υπάλληλος ζωολογικού κήπου με μεταμφίεση; H απάντηση του ζωολογικού κήπου.

359323541 973557337246854 7236026072753539341 n

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με μια αρκουδίτσα από ζωολογικό κήπο στην Ανατολική Κίνα, καθώς ο τρόπος που στέκεται στα δυο της πόδια είναι αρκετά ασυνήθιστος, γεγονός που προκάλεσε εντυπώσεις. Ο ζωολογικός κήπος έσπευσε να απαντήσει γρήγορα στις εντυπώσεις που προκάλεσε το εν λόγω βίντεο…πως μπορεί να είναι στην πραγματικότητα άνθρωποι με φορεσιές.

Δεν είναι ασυνήθιστο οι αρκούδες να στέκονται στα πίσω πόδια τους για να έχουν καλύτερη θέα στο περιβάλλον τους. Αλλά όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες μιας αρκούδας του ζωολογικού κήπου Hangzhou να στέκεται στην άκρη του περιβόλου της με τη γούνα της να κρεμάει πάνω από τα πόδια της, υπήρξαν κατηγορίες ότι μπορεί πράγματι να ήταν υπάλληλος ζωολογικού κήπου με μεταμφίεση.

«Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι στέκομαι σαν άνθρωπος», ανέφερε μια ανάρτηση από τον ζωολογικό κήπο Hangzhou στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γραμμένη από τη σκοπιά της Angela, μιας αρκούδας Μαλαισίας όπως λέγεται. «Φαίνεται ότι δεν με καταλαβαίνεις πολύ καλά».

Οι εν λόγω αρκούδες είναι μικρότερες από άλλες και φαίνονται διαφορετικές, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινές, είπε ο ζωολογικός κήπος στην ανάρτηση. «Όταν πρόκειται για αρκούδες, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι μια τεράστια φιγούρα και εκπληκτική δύναμη… Αλλά δεν είναι όλες οι αρκούδες μεγαθήρια και ο κίνδυνος προσωποποιημένος», πρόσθεσε.

«Λόγω του τρόπου με τον οποίο στέκονται, μερικοί άνθρωποι στο Διαδίκτυο αναρωτιούνται αν είναι άνθρωποι μεταμφιεσμένοι», έγραψε η εφημερίδα Hangzhou Daily. Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε σε ένα βίντεο της αρκούδας ότι «φαίνεται σαν να φοράει δερμάτινο μπουφάν». Άλλοι πρότειναν ότι η στάση του ζώου ήταν «πιο όρθια» από τον μέσο άνθρωπο

Οι αρκούδες Μαλαισίας έχουν το μέγεθος μεγαλόσωμων σκύλων, με ύψος το πολύ 1,3 μέτρα στα πίσω πόδια τους, σε σύγκριση με τις γκρίζες αρκούδες και άλλα είδη, τα οποία μπορεί να φτάσουν τα 2,8 μέτρα , σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο.

Σε μια ηχογράφηση που κυκλοφορεί στο WeChat, εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου είπε ότι το ζώο ήταν πραγματικό και ότι μια κρατική εγκατάσταση δεν θα επιχειρούσε ποτέ μια τέτοια εξαπάτηση. Ο εκπρόσωπος σημείωσε επίσης ότι, καθώς οι θερμοκρασίες θα μπορούσαν να φτάσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου το καλοκαίρι, ένας άνθρωπος με στολή αρκούδας «δεν θα άντεχε περισσότερο από λίγα λεπτά πριν καταρρεύσει».

Ένας υπάλληλος του ζωολογικού κήπου είπε ότι οργανώνονται επισκέψεις για δημοσιογράφους για να τους επιτρέψουν να δουν από κοντά τις αρκούδες τους. Άλλοι ζωολογικοί κήποι στην Κίνα έχουν κατηγορηθεί ότι προσπάθησαν να μεταμφιέσουν σκυλιά για να μοιάζουν με λύκους ή αφρικανικές γάτες και γαϊδούρια βαμμένα… ζέβρες.

Λέσβος: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς σε τροχαίο – Χωρίς τις αισθήσεις της γυναίκα

troxaio me egataleipsi

Λέσβος: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς σε τροχαίο – Χωρίς τις αισθήσεις της γυναίκα

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα προς την Κυριακή σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα με αγροτικό, τρεις επιβαίνοντες…

Κραυγή αγωνίας από τις αναπληρώτριες μητέρες- Η κυβέρνηση τους κόβει από το επίδομα μητρότητας (video)

pregnant g076b366fe 1920 768

Κραυγή αγωνίας από τις αναπληρώτριες μητέρες- Η κυβέρνηση τους κόβει από το επίδομα μητρότητας (video)

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει της μη μισθωτές εργαζόμενες μητέρες ως δεύτερης κατηγορίας, φθηνές, αναλώσιμες και χωρίς…

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος