Newsroom

Newsroom

Viral το τραγούδι των Walkman The Band για τη μονταζιέρα στα Τέμπη: «Βγήκε ο πρωθυπουργός και έχει πει το ποίημα» (video)

Μέσα σε λίγες ημέρες το σατιρικό κομμάτι των Walkman The Band για την μονταζιέρα στο έγκλημα των Τεμπών κατάφερε να μαζέψει χιλιάδες προβολές

Καταγραφή

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το σατιρικό τραγούδι των Walkman the band, σχετικά με την αποκάλυψη ότι οι συνομιλίες, στο έγκλημα των Τεμπών, έχουν περάσει από μονταζιέρα και αυτές που βγήκαν στη δημοσιότητα δεν είναι οι πραγματικές.

Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα, το οποίο αρκετά συχνά μέσω των social media αποφασίζει να καταπιαστεί με κοινωνικά και πολιτικά θέματα, αποφάσισε να γράψει ένα κομμάτι και για το παραπάνω το οποίο το αγκάλιασε ο κόσμος απ’ την πρώτη στιγμή.

Οι καλλιτέχνες σε αυτό αναφέρονται σε «όσκαρ καλύτερου μοντάζ», ενώ παράλληλα κάνουν επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι βγήκε και είπε το ποίημα του, ενώ παράλληλα γίνεται αναφορά και στον Κώστα Καραμανλή και το κλάμα του μετά την τραγωδία.

Δείτε ολόκληρο το σατιρικό κομμάτι:

 

@walkmantheband Στο μοντάζ.. Στίχοι : @Nikos Axiotis #walkmantheband #greekmusic #greektiktoker #greekparody #greektiktoker #greekcovers #μπεςφοργιουκαλομου #τεμπη2023 ♬ πρωτότυπος ήχος – walkmantheband

Ειδήσεις σήμερα:

Άδωνις: Ακραία επίθεση στον Χάρη Δούκα – «Η Αθήνα παραδόθηκε στην άκρα Αριστερά για 5 χρόνια» (video)

Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ: Ο Πορτοσάλτε στη θέση της Φαίης Σκορδά; (video)

Ανδρουλάκης: Η τρολ απάντηση σε Μητσοτάκη – «Δεν συνάντησα τον Μαρινάκη… αλλά τον Μαρινάκο» (video)

Δημάδης: «Το λάθος της Μαρέβας είναι ότι δεν γεννήθηκε Τάιλερ» – Τι απαντά η Ακρίτα