Newsroom

Newsroom

Το «viral» πέναλτι στην εκρηκτική συνεδρίαση της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας

Τα όσα έγιναν στην αποψινή συνεδρίαση της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας καταδεικνύουν  σε τι τέλμα έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι ποδοσφαιρικές ενώσεις, και κατ' επέκταση της ΕΠΟ.  

4a196d3f8d5ae8c8c59c2dd5d1460a4c L

Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν στην συνεδρίαση της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας, καθώς κλήθηκε μέχρι και η αστυνομία για να επιβάλει την τάξη, ενώ θα χρειαστεί και χρήση του VAR για την πτώση… από κλοτσιά μέλους του Δ.Σ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr. η  κατάσταση από το ξεκίνημα της συνεδρίασης ήταν εκρηκτική και υπήρχε τέτοια ένταση που φυσικά η συνεδρίαση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.  Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η συνεδρίαση θα τελείωνε άρον άρον , στο τέλος έγινε και η φάση της βραδιάς.

Οι “αντίπαλοι” Κώστας Σακελλάρης (πρόεδρος της Ένωσης) και το μέλος του Δ.Σ. Τάσος Σπυρίδωνος, βρεθήκαν ο ένας δίπλα στον άλλο.

Την ώρα που ο Τάσος Σπυρίδωνος μιλούσε δέχτηκε- όπως υποστηρίζει-από τον αντίπαλο μια ύπουλη… κλωτσιά στο καλάμι.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, αφού το σκέφτηκε για λίγο, σωριάζετε στο πάτωμα της αίθουσας. VAR δεν υπήρχε στην αίθουσα, αλλά δυστυχώς υπήρχε αρκετός κόσμος.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Πηγή: lamiareport.gr

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…