Viral η φοιτήτρια που «έκανε σκόνη» όλες τις απορίες του Ζαχαρού για τις καταλήψεις: «Μας εξισώνετε με τους ναζί;» (video)

Η φοιτήτρια νομικής, Σοφία Θεοτοκά, αποδόμησε όλα τα επιχειρήματα και ερωτήσεις του Σταμάτη Ζαχαρού με αφοπλιστικές απαντήσεις

Φοιτήτρια νομικής Οι καταλήψεις δεν είναι παράνομες – κάτι που είναι νόμιμο δεν και είναι δίκαιο 3 55 screenshot

Την ώρα που ο αγώνας των φοιτητών για την μη ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στη χώρα μας συνεχίζεται με κάθε κόστος, πολλοί δημοσιογράφοι φαίνεται πως προσπαθούν με κάθε κόστος να υποβαθμίσουν τις κινητοποιήσεις.

Κλασσικό παράδειγμα η συνέντευξη της φοιτήτριας Σοφίας Θεοτοκά στην κάμερα του One Channel και τον δημοσιογράφο Σταμάτη Ζαχαρό. Πιο συγκεκριμένα η εκπρόσωπος ΑΡ.ΕΝ. και σπουδάστρια Νομικής στο ΕΚΠΑ, βρέθηκε στο πλατό για να μιλήσει για τον αγώνα που δίνουν οι φοιτητές.

Απέναντι της όμως φαίνεται πως είχε μια αντιμετώπιση αρκετά παράξενη και προκλητική, καθώς ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ζαχαρός αφού ξεκίνησε λέγοντας ότι το κατέβασμα του server στο πανεπιστήμιο είναι το πιο ακραίο περιστατικό που έχει δει στη ζωή του, μετέπειτα προσπάθησε να «στριμώξει» την σπουδάστρια με τις ερωτήσεις του.

Η ίδια αφού πρώτα τόνισε ότι κανείς δεν κατέβασε τον server, λέγοντας ότι έκλεισε για κάποια ώρα συμβολικά ο διακόπτης μετέπειτα έκανε μια προσπάθεια να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει στα πανεπιστήμια.

Όσο η φοιτήτρια νομικής πάλευε να πει δυο κουβέντες τόσο ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να πάει τη συζήτηση εκεί που ήθελε για να βγάλει το αποτέλεσμα που ήθελε.

Κλασσικά παραδείγματα είναι η μανία του να επισημαίνει ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες, λέγοντας ακραία παραδείγματα παράνομων πράξεων όπως η ληστεία μιας τράπεζας, αλλά και το γεγονός ότι προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κάνει την φοιτήτρια να αναφέρει ότι δικαιοσύνη δεν είναι αυτόνομη.

Εκεί που ο Σταμάτης Ζαχαρός το τερμάτισε όμως ήταν όταν ρώτησε για το αν κάποιοι ναζί αποφασίσουν τι θα κάνουν οι φοιτητές και αν θα το δεχθούν, με την Σοφία Θεοτοκά να ρωτάει «Μας εξισώνετε με τους ναζί;» και να ξεκαθαρίζει ότι τις αποφάσεις τις παίρνει ο φοιτητικός σύλλογος.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…