Λίγες ημέρες μετά τη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο της Βιολάντα η κοινωνική οργή βγαίνει στον δρόμο. Η ΕΛ.ΑΣ. εκφράζει φόβους για «κύμα» παρεμβάσεων σε όλη τη χώρα, καθώς συλλογικότητες περνούν από τις καταγγελίες στις πράξεις.
Το πρώτο ηχηρό μήνυμα δόθηκε στον Βόλο, όπου ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό «ντου» σε σούπερ μάρκετ, ρίχνοντας από τα ράφια προϊόντα της Βιολάντα και ποδοπατώντας τα μπροστά σε πελάτες και εργαζόμενους. Τρικάκια με τη λέξη «δολοφόνοι» σκορπίστηκαν στον χώρο, ενώ το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν: «Τα προϊόντα αυτά είναι βαμμένα με αίμα».
Ανάρτηση οπτικοακουστικού υλικού
Την ευθύνη της κίνησης ανέλαβε ο «Συντονισμός Συλλογικοτήτων», ο οποίος δημοσιοποίησε και σχετικό βίντεο από τη στιγμή της εφόδου. Μέσω της ανάρτησης, οι συλλογικότητες συνδέουν την ενέργειά τους με την απαίτηση για απόδοση ευθυνών σχετικά με το τραγικό δυστύχημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και τον εργασιακό κλάδο.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, σαφής είναι η εντολή των διοικήσεων προς τους υπαλλήλους μεγάλων πολυκαταστημάτων: «Καμία αντίδραση», ώστε να αποφευχθούν επεισόδια και περαιτέρω κλιμάκωση.
Διαβάστε επίσης:
Βόλος: Nεαροί πέταξαν και ποδοπάτησαν προϊόντα «Βιολάντα» σε ράφια σούπερ μάρκετ (video)
Ξεκινά η υποχρεωτική απόσυρση αυτοκινήτων – Ποια οχήματα μπαίνουν στο στόχαστρο
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια