Βίντεο: Τι ανέφερε η σερβιτόρα που δέχτηκε ξυλοδαρμό…για έναν καφέ

Σάλος έχει δημιουργηθεί με το απίστευτο περιστατικό που διαδραματίστηκε σε καφέ στην Καβάλα - Της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η στάση της μητέρας του "νταή" που ενώ ο γιος της χειροδίκησε, αυτή με τον τρόπο της τον επιβράβευσε, ενώ όπως είπε, την έβριζε κιόλας.

image 6

Σάλος έχει δημιουργηθεί με το απίστευτο περιστατικό που διαδραματίστηκε σε καφέ στην Καβάλα το πρωί του Σαββάτου (03/09), όταν εργαζόμενη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού επειδή άργησε να πάει σε 45χρονο και την παρέα του την παραγγελία τους.

Η εργαζόμενη μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε στην ΕΡΤ, εξηγώντας πως δεν έχει ζήσει κάτι αντίστοιχο άλλη φορά. “Δεν θα δεχόμουν με τίποτα να με ακουμπήσει ο οποιοσδήποτε” αναφέρει.

Παράλληλα, τόνισε πως της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η στάση της μητέρας του “νταή” που ενώ ο γιος της χειροδίκησε, αυτή με τον τρόπο της τον επιβράβευσε, ενώ όπως είπε, την έβριζε κιόλας.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια μάλιστα περιέγραψε πως η μητέρα του 45χρονου “αφήνιασε” όταν είδε το δικό της παιδί να βγαίνει έξω. “Τον τραβούσα για να μην του κάνει και κακό”.

“Μόνο αυτό δεν περίμενα να μου συμβεί” συνέχισε. “Αυτό που συμβούλευα μια ζωή στο παιδί μου ήταν ποτέ να μη σηκώσει χέρι σε άνθρωπο και δει σε γυναίκα. Αυτό είναι άνανδρο” είπε τέλος.

Το άγριο σκηνικό έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Το απαράδεκτο περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος ενώ φαίνεται πως ο άντρας δεν δίστασε να προβεί στην καταδικαστέα πράξη, ακόμα και υπό την παρουσία των αστυνομικών που βρίσκονταν στον χώρο.

Από το υλικό που δημοσιεύτηκε φαίνεται πως το κλίμα ήταν τεταμένο μεταξύ των δύο και κατά τη διάρκεια του λεκτικού διαπληκτισμού τους ο 45χρονος επιτέθηκε στην γυναίκα, χτυπώντας την στο πρόσωπο με εκείνη να απαντά με τον ίδιο τρόπο.

Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο κατάστημα ως πελάτες αλλά και ο ιδιοκτήτης που ήταν φανερά εκνευρισμένος με όσους βρίσκονταν στον χώρο να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Και οι δύο πλευρές θα κινηθούν δικαστικά.

Όπως περιγράφει σε ανάρτηση του στην σελίδα του στο Facebook ο γιος της ιδιοκτήτριας του καφέ Κλεισθένης Τζάκης, όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου:

«Ένας τέτοιος «άντρας» λοιπόν έκανε την εμφάνιση του το Σάββατο το πρωί 3/9/2022 στην πόλη μας! Ένας πρώην επαγγελματίας στο λιανεμπόριο, που είχε μαζί με την γυναίκα του ένα κεντρικό περίπτερο στην πόλη, και τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως οδηγός ταξί. Ο λόγος για τον Ν. Π. 45 ετών, οδηγό ταξί στην Καβάλα, όπου ήρθε στην δικιά μου την δουλειά ενώ ΔΕΝ ήταν πελάτης, να πάρει τα κομμάτια του μεγάλου του γιου Ι. Π. και της γυναίκας του Ε. Φ. που μας έβριζαν, μας διαφήμιζαν και μας απειλούσαν μέσα στο ίδιο μας το μαγαζί επειδή άργησε ο καφές του… κανακάρη τους 10 ολόκληρα λεπτά!»

«Αυτός ο «άντρας» λοιπόν είχε τα «κότσια» να σηκώσει το χέρι του και να χτυπήσει δύο φορές, σε δημόσιο χώρο, μπροστά σε πελάτες και περαστικούς, στην μάνα του, την γυναίκα του και τους δύο του γιους, μια γυναίκα με τρεις ρόλους ταυτόχρονα. Μια γυναίκα που είναι μάνα, εργαζόμενη και καταστηματάρχης! Κάτι τέτοια «κότσια» όμως θέλουν κόψιμο. Από την ρίζα! Το λοιπόν”».

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.