Βίντεο – σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε τον πρώην της κόρης του ενώ επιχειρούσε να εισβάλει στο σπίτι

[ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ] Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Οχάιο των ΗΠΑ ωστόσο το βίντεο δημοσιεύτηκε πριν από δύο μέρες, προκαλώντας σοκ στις ΗΠΑ.

sn 1024x636 1

Το αιματηρό περιστατικό είχε σημειωθεί στα τέλη του περασμένου Ιουλίου στο Οχάιο: Στο κλιπ που δημοσίευσε μόλις πριν δύο μέρες ο τοπικός σταθμός WHIO-TV 7, o 22χρονος Τζέιμς Ράιλ εμφανίζεται να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα, αφού του έχει ζητηθεί να αποχωρήσει από τα μέλη της οικογένειας που βρίσκονται μέσα στο σπίτι.

Το βίντεο που πρόβαλε ο τοπικός σταθμός WHIO-TV 7 του Οχάιο κάνει τον γύρο του κόσμου καθώς αποτυπώνει τη στιγμή κατά την οποία ένας νέος άνθρωπος πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς ενώ προσπαθεί να εισβάλει στο σπίτι της πρώην του.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Οχάιο των ΗΠΑ ωστόσο το βίντεο δημοσιεύτηκε πριν από δύο μέρες, προκαλώντας σοκ στις ΗΠΑ.

Τι δείχνει το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, ο 22χρονος Τζέιμς Ράιλ επιχειρεί να ανοίξει την πόρτα στο σπίτι της πρώην συντρόφου του όπου μένει με τους γονείς της. Αφού δεν τα καταφέρνει, τη χτυπά με τον ώμο του, προσπαθώντας να τη σπάσει.

Σε κάποιο σημείο του βίντεο ακούγεται μία φωνή του Μιτς Ντούκρο, πατέρα της κοπέλας, που τον προειδοποιεί πως είναι… οπλισμένος.

Στο σημείο αυτό η κατάσταση εκτροχιάζεται καθώς δε διστάζει να ανοίξει πυρ αρκετές φορές στο σώμα του νεαρού που πέφτει νεκρός…

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

Τρόμο προκάλεσε ο οδηγός που κυκλοφορούσε με παραμορφωμένο αυτοκίνητο και χτυπούσε σε κιγκλιδώματα και πεζοδρόμια

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

Ο Γιάννης Μυλόπουλος ζητά να ενημερωθεί για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε η Περιφερειακή…