Βίντεο-σοκ στην Καβάλα με κλωτσιές, μπουνιές και… καρεκλιές μεταξύ οπαδών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Καβάλα μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

epeisodia kavala 696x418 1

Στον Βόλο δεν υπήρχαν οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για να αποφευχθούν τα επεισόδια, αλλά στην Καβάλα, το τέλος του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας βρήκε φίλους των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια.

Σύμφωνα το proininews.gr, οπαδοί του ΠΑΟΚ φέρεται να επιτέθηκαν στους αντίστοιχους της ΑΕΚ που βρίσκονταν σε αθλητικό στέκι και πανηγύριζαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, η συμπλοκή περιλαμβάνει μπουνιές, κλωτσιές και… καρεκλιές, ενώ σταμάτησε όταν ανάμεσα στους οπαδούς μπήκαν αστυνομικοί για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με τις αρχές, το επεισόδιο ήταν περιορισμένο, τονίζοντας πως πως η Αστυνομία είχε λάβει προληπτικά μέτρα προκειμένου να το αποτρέψει.

Πάντως, ένας άνδρας που ήταν στην ίδια περιοχή έπαθε επιληπτική κρίση και κλήθηκε ασθενοφόρο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Μετά από λίγο συνήλθε, είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο δεν δεχόταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο: