Newsroom

Newsroom

Βίντεο-σοκ στη Βρετανία: Ασθενοφόρο εξερράγη λίγη ώρα αφού άφησε ηλικιωμένη στο σπίτι της – Αποκολλήθηκε η οροφή

«Τα κομμάτια εκτοξεύονταν σαν ηφαίστειο» - Η στιγμή που το ασθενοφόρο εξερράγη λίγες στιγμές μετά την απομάκρυνση ενός ηλικιωμένου ασθενή.

875 710920e3 a6ea 4cd5 8b0d 596b4665e5bb

Tον γύρου του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ένα ασθενοφόρο εξερράγη λίγες στιγμές μετά την απομάκρυνση ενός ηλικιωμένου ασθενή.

Πλάνα δείχνουν δύο εργαζόμενους στον τομέα φροντίδας να οδηγούν τη γυναίκα στο σπίτι της στο Staffordshire στη Βρετανία γύρω στη 1.45 μ.μ. στις 14 Μαρτίου. Ένας από τους φροντιστές ελέγχει το ασθενοφόρο αφού ένας ανήσυχος περαστικός εντόπισε καπνούς από τον κινητήρα.

Λίγα λεπτά αργότερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το όχημα εξερράγη με τόση δύναμη που η οροφή του ασθενοφόρου αποκολλήθηκε και κατέληξε 15 μέτρα μακριά. Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες πριν επεκταθούν σε γειτονικές κατοικίες.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη – αν και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι ζευγαριού και έβαλε φωτιά στον κήπο τους. Η ζέστη ήταν τόσο έντονη, που το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του έλιωσε, ενώ τα παράθυρα του σαλονιού τους έσπασαν.

Η ιδιωτική εταιρεία ασθενοφόρων ΕΜΕΔ, η οποία παρέχει τη μεταφορά ασθενών, δήλωσε ότι διερευνούν τα αίτια της έκρηξης. Ένας εκπρόσωπος είπε: “Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης αποβίβασης ασθενούς στο Barton Under Needwood, ο κινητήρας του ασθενοφόρου μας έπιασε φωτιά. Δυστυχώς, ορισμένα από τα γειτονικά ακίνητα υπέστησαν ζημιές, τις οποίες διαχειριζόμαστε τώρα μέσω του ασφαλιστή μας.

Όλα τα ασθενοφόρα μας υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας σε τακτική βάση και η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των ασθενών μας και των κοινοτήτων που εξυπηρετούμε. Συνεργαζόμαστε στενά με τον κατασκευαστή του οχήματος και έναν ανεξάρτητο σύμβουλο ασφαλείας ως μέρος της συνεχιζόμενης εσωτερικής μας έρευνας”.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Ο σπαραγμός της μητέρας της 28χρονης στην κηδεία: «Το παιδί μου πού το πάνε» (photos + videos)

Απίστευτη δήλωση του Μ. Σφακιανάκη για τη γυναικοκτονία – Η 28χρονη προκαλούσε γιατί φαινόταν ευτυχισμένη στα social media! (video)

Μανώλης Σφακιανάκης: Διεγράφη από τον Χαρδαλιά μετά το σάλο για τις δηλώσεις του

Πορτοσάλτε: Οργή με τις δηλώσεις για τη γυναικοκτονία – «Φταίνε 3, 4 πιτσιρικάδες που μπήκαν στην αστυνομία» (video)

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…