Βίντεο σοκ! Καρέ Καρέ τα βασανιστήρια στις φυλακές Νιγρίτας

Μετά τις φωτογραφίες, η Καθημερινή φέρνει στο φως της δημοσιότητας και το βίντεο ντοκουμέντο από την “υποδοχή” που επιφύλασσαν οι…

kareli 2

Μετά τις φωτογραφίες, η Καθημερινή φέρνει στο φως της δημοσιότητας και το βίντεο ντοκουμέντο από την “υποδοχή” που επιφύλασσαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλάκων Νιγρίτας στον βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι. Η εικόνα από το άκρως αποκαλυπτικό βίντεο των καμερών ασφαλείας στις φυλακές Νιγρίτας, σοκάρει. Ο Αλβανός βαρυποινίτης, ο οποίος βέβαια πρέπει να θυμίσουμε πως είχε αφαιρέσει τη ζωή ενός 46χρονου και πατέρα 2 ανήλικων παιδιών που υπηρετούσε στις φυλακές Μαλανδρίνου, μπαίνει, όπως θα δείτε, όρθιος στις φυλακές Νιγρίτας και στο μεσοδιάστημα που ακολουθεί, μέχρι να ετοιμαστεί το κελί του, εμφανίζεται υποβασταζόμενος από 3 σωφρονιστικούς υπαλλήλους, με τον ίδιο να μην μπορεί πλέον να σταθεί στα πόδια του και σε κατάσταση τραγική. Πρόκειται για περίπου 20 ώρες υλικού που έχουν καταγράψει τέσσερις κάμερες από τέσσερα διαφορετικά σημεία της: τον προαύλιο χώρο της φυλακής, όπου φτάνει το τζιπ της αστυνομίας που μεταφέρει τον Καρέλι από το Α.Τ. Ιτέας, την κεντρική είσοδο των φυλακών, τον διάδρομο ακριβώς έξω από το κελί-ψυγείο, όπου οι σωφρονιστικοί ομολόγησαν ότι ξυλοκόπησαν τον Ίλι Καρέλι και τέλος από το κελί, στο οποίο μεταφέρθηκε και κατέληξε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 28ης Μαρτίου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που θα πρέπει κάποιος να διαθέτει γερό στομάχι για να αντέξει να το δει καρέ καρέ, υπάρχουν και εμβόλιμες φωτογραφίες του Αλβανού βαρυποινίτη, που όπως φαίνεται βασάνισαν μέχρι θανάτου οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας. Τι δείχνουν οι σχετικές φωτογραφίες; Τον Ίλι Καρέλι χτυπημένο στο πρόσωπο, μελανιασμένο όλο του το σώμα, αλλά και το χέρι του καμένο, πιθανός από σβήσιμο σε αυτό κάποιων τσιγάρων… Το υλικό αυτό, οδήγησε σε συνδυασμό με τις απολογίες των εμπλεκομένων στην προφυλάκιση έξι σωφρονιστικών υπαλλήλων.