Newsroom

Newsroom

Βίντεο σοκ από την γυναικοκτονία στο Μενίδι: Σκότωσε τη 40χρονη και πήγε ατάραχος στο ξενοδοχείο

Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την πρώην συζυγό του

δραστης μενιδι 1

Νέα ντοκουμέντα από τη δολοφονία της Ενκελέιντα στο Μενίδι, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Είναι εικόνες που δείχνουν ότι ο πρώην σύζυγός της, δεν είχε ίχνος μεταμέλειας μετά το έγκλημα. Θα δείτε για πρώτη φορά τη στιγμή που ο δράστης προσεγγίζει την άτυχη γυναίκα, αλλά και το πώς στη συνέχεια πηγαίνει στο ξενοδοχείο ατάραχος.

Στο ντοκουμέντο  του Star, αποτυπώνεται  η στιγμή που ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος προσεγγίζει την πρώην σύζυγό του. Η ώρα είναι 5.51.48. Η γυναίκα φορά όπως φαίνεται μία άσπρη ζακέτα και αιφνιδιάζεται.

Ελάχιστα λεπτά μετά, δολοφονεί την άτυχη γυναίκα. Τι κάνει o δράστης στη συνέχεια; Όπως φαίνεται σε δεύτερο ντοκουμέντο, όχι μόνο φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος αλλά πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου έμενε και λειτουργεί ατάραχος, σαν να μην έχει συμβεί κάτι.

Περιμένει την υπάλληλο στη ρεσεψιόν, κρατά και ανοίγει το πορτοφόλι του. Έχει την ψυχραιμία να περιμένει προκειμένου να πάρει το κλειδί του δωματίου του και να ανοίξει κουβέντα με την υπάλληλο. Στη συνέχεια, παίρνει το κλειδί και φεύγει με σταθερό βήμα προς το ασανσέρ.

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

hwkb17 063

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

Την συγκλονιστική περιπέτεια του ανήλικου, αλλά και την μέγιστη σημασία της γνώσης πρώτων βοηθειών εξηγεί…