Βιντεο-σοκ από τη φωτιά στη Μαγνησία: Ισχυρές εκρήξεις πυρομαχικών και βλημάτων στον αέρα της ΕΡΤ

Η κραυγή τρόμου της δημοσιογράφου είναι ενδεικτική της εφιαλτικής κατάστασης, με τη φωτιά να έχει μπει στις αποθήκες του αεροδρομίου της Πολεμικής Αεροπορίας.

image 16

Εκτός ελέγχου είναι το πύρινο μέτωπο στη Μαγνησία και ειδικότερα στη Νέα Αγχίαλο, καθώς η φωτιά έχει εξαπλωθεί στη 111 πτέρυγα μάχης που βρίσκεται στην περιοχή, με τις φλόγες να έχουν φτάσεις στις αποθήκες της πολεμικής αεροπορίας.

Στο σημείο ακούγονται συνεχώς εκρήξεις, οι οποίες όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οφείλονται σε βλήματα και αποθήκη πυρομαχικών που ανήκει στο αεροδρόμιο της Νέα Αγχιάλου.

Από το ωστικό κύμα έχουν σπάσει τζάμια σε μεγάλη ακτίνα, ενώ η περιοχή εκκενώνεται.

Η κραυγή τρόμου της δημοσιογράφου στο παρακάτω βίντεο είναι ενδεικτική της εφιαλτικής κατάστασης. «Επιβεβαιώνεται το χειρότερο σενάριο», φωνάζει εμφανώς ταραγμένη.

Εικόνες πολέμου:

Συνεχείς εκκενώσεις οικισμών

Πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ενώ δε σταματά τα ηχεί το 112 για εκκενώσεις οικισμών.

Νέο μήνυμα εστάλη μετά τις 16:00 το μεσημέρι στους πολίτες για εκκενώσουν τους οικισμούς Σώρος, Χρυσή Ακτή Παναγιάς, Άγιος Γεώργιος προς Βόλο, ενώ δόθηκε νέα οδηγία για όσους βρίσκονται στην περιοχή της Νέα Αγχιάλου για να εκκενώσουν προς Αλμυρό και όχι προς Βόλο, όπως ενημέρωσαν στην αρχή.

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, δόθηκε εντολή εκκένωσης των κατοίκων της περιοχής Καστράκι προς τις Μικροθήβες και αμέσως μετά εστάλη νέο μήνυμα του 112 στους κατοίκους για εκκενώσεις των περιοχών Νέα Αγχίαλος, Στουπί, Βελανιδιά, Μάραθο, Κριθάρια προς Βόλο.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης, μία γυναίκα απανθρακώθηκε σε τροχόσπιτο στο Χοροστάσι, με τις εικόνες από το σημείο να προκαλούν σοκ, ενώ τραγικό θάνατο βρήκε και ο κτηνοτρόφος που αγνοείτο στον Άγιο Γεώργιο. Λίγες ώρες μετά την πτώση του μοιραίου Καναντέρ που επιχειρούσε στη φωτιά στην Κάρυστο και οδήγησε στον θάνατο τους δύο πιλότους, αλλά και τον βοσκό στον Πλατανιστό, που επίσης απανθρακώθηκε.

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…