Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του τροχαίου στη Βούλα που έχασαν τη ζωή τους δυο νέα παιδιά

Το όχημα έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το μισό αυτοκίνητο έγινε κομμάτια

troxaio paraliaki facebook

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας με το θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα, που έστειλε το βράδυ της Τρίτης στον θάνατο δυο νεαρά παιδιά.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Star φαίνεται το λευκό όχημα να κινείται επί της Λεωφόρου Καραμανλή, να παίρνει τη στροφή και εκεί χάνει τον έλεγχο, πέφτοντας στη διαχωριστική νησίδα.

Αμέσως μετά προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και σε δέντρο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε μάντρα σπιτιού.

Το όχημα έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το μισό αυτοκίνητο έγινε κομμάτια.

Ο οδηγός και η συνοδηγός, 19 ετών, ξεψύχησαν, ενώ δύο ακόμη νεαροί που κάθονταν στο πίσω κάθισμα βγήκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες 

Οι μαρτυρίες των κατοίκων, που πετάχτηκαν στον δρόμο μετά το τρομακτικό τροχαίο, συγκλονίζουν.

«Όταν βγήκα στο μπαλκόνι νόμιζα ότι έχει γίνει βομβαρδισμός. Κομμάτια μόνο έβλεπα και ανθρώπους κάτω, όπως βλέπεις μετά από ρουκέτες στην Ουκρανία», είπε μια κάτοικος στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Μου είπαν ότι ένα αμάξι “έφυγε” με 200 χιλιόμετρα την ώρα, ξερίζωσε τον φοίνικα και χτύπησε με άλλο αυτοκίνητο» είπε ένας άλλος κάτοικος.

Ενώ ένας επαγγελματίας οδηγός τόνισε ότι «έχουν αυξηθεί πάρα πολύ στους δρόμους τα υπεραυτοκίνητα. Φοβούνται και οι κάτοικοι και εγώ ως επαγγελματίας οδηγός. Είμαι στο φανάρι και κοιτάζω πίσω μου ποιός θα έρθει να μου “καρφωθεί”».