Newsroom

Newsroom

Βίντεο – ντοκουμέντο από το Πέραμα: H στιγμή της σύγκρουσης με 200 χιλιόμετρα – «Μου ξεριζώθηκαν τα πόδια» λέει η 22χρονη

Σοκάρουν οι εικόνες και τα λεγόμενα της

5989713

Ένα απ’ τα πιο σοκαριστικά τροχαία που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό συνέβη τα Χριστούγεννα στο Πέραμα, όπου δυο άτομα έπεσαν σε προστατευτικές μπάρες με μια 22χρονη να χάνει και τα δυο της πόδια και έναν 28χρονο το ένα και να παλεύει να σώσει και το άλλο στην εντατική.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε στην εκπομπή live news για το τραγικό συμβάν, ενώ η εκπομπή αποκάλυψε ότι η 22χρονη Ηλιάνα την ώρα που συνέβη το ατύχημα τραβούσε βίντεο με το κινητό της το οποίο παίχτηκε στην εκπομπή. Σε αυτό βλέπουμε το αμάξι να φεύγει απ’ την πορεία του και να καρφώνεται πάνω στις μπάρες.

Σοκαριστικά είναι και τα όσα ανέφερε η κοπέλα στην κάμερα του Mega, καθώς τόνισε ότι κατάλαβε κατευθείαν ότι έχασε τα πόδια της και μάλιστα τα κουνούσε αφού της ξεριζώθηκαν, ενώ αποκάλυψε ότι ζητούσε την κόρη της.

Πιο αναλυτικά είπε

«Μόλις σκάσαμε στη νησίδα, ήταν όλα τόσο ακαριαία. Μού είπε ο Αλέξανδρος: “Ηλιάννα, πρέπει να τα έχω κόψει όλα” και κοιτάζω κάτω και παίρνω τα πόδια μου και του λέω: “Αλέξανδρε, δεν έχω πόδια”. Αν τα χιλιόμετρα δεν ήταν 210 και ήταν 110, ίσως και εγώ τώρα να είχα και τα δύο μου πόδια και να ήμουν πιο φυσιολογικά.

Εμένα μου ξύρισε τα πόδια, μου τα ξερίζωσε. Δεν είχα πόδια, τα σήκωνα τα πόδια μου. Ζητούσα τη Γωγώ μου, την κόρη μου. Τρέχαμε, τρέχαμε πολύ…

Το κινητό του Αλέξανδρου έβγαλε ένδειξη «μάλλον έχετε εμπλακεί σε κάποιο τροχαίο. Θέλετε βοήθεια;» Κι εκεί φωνάξαμε ναι. Μάλλον δεν ακουγόταν. Είμαστε εκεί. Προς αυτήν την μεριά. Πυροσβεστική. Και του λέω: “Δεν έχω πόδια”. Και μου λέει: “Κοπελιά, δεν γίνεται να μην έχεις πόδια”. Και του τα σηκώνω και του τα δείχνω. “Να ’τα”.

Μου είπαν ότι ζητούσα κι έλεγα “Γωγώ” στην εντατική. Η Γωγώ είναι η τρίχρονη κόρη μου. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και φώναξα “το παιδί μου, το παιδί μου”.

Ήταν τελείως τυχαία η στιγμή που τράβηξα. Η προηγούμενη στιγμή ήταν που χορεύαμε στο μαγαζί με τον αδελφό μου. Εκείνη η στιγμή ήταν αλήθεια τυχαία. Φορούσαμε ζώνη κανονικά. Αν δεν φορούσαμε ζώνη δεν θα μιλούσαμε αυτήν την ώρα.

Έρχεται η ψυχίατρος και προσπαθούσε να μου πει ότι δεν έχω πόδια. Και την βγάζω από τη δύσκολη θέση και της λέω: “Κοίτα, το ξέρω ότι δεν έχω πόδια”. Παθαίνει εγκεφαλικό. Αφού εγώ τα κρατούσα, το ξέρω ότι δεν έχω πόδια