Newsroom

Newsroom

Βίντεο – Green Goblin Gang: Η «πράσινη» (!) συμμορία γυναικών που ληστεύει 19χρονες στη Νέα Υόρκη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το μετρό της Νέας Υόρκης - «Η κόρη μου γύρισε σπίτι και μου είπε ότι δέχθηκε επίθεση από εξωγήινους και δεν ήξερα για τι πράγμα μιλούσε», είπε η μητέρα ενός από τα θύματα.

310317871 2095856580594236 3551582817594214965 n

Ένα πρωτοφανές (;) περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης, καθώς μια ομάδα γυναικών με ολόσωμες πράσινες στολές (!), ξυλοκόπησαν και στην συνέχεια λήστεψαν δυο 19χρονες κοπέλες, σύμφωνα με το nypost.com.

Η εξαγριωμένη μητέρα της μιας 19χρονης, η οποία την μέρα της επίθεσης είχε τα γενέθλια της, ξεσπά μιλώντας στο nypost, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη συμπεριφορά».

Ένας επιβάτης του μετρό απαθανάτισε σε βίντεο τη δράση της συμμορίας. Στο επίμαχο βίντεο βλέπει κανείς γυναίκες με αποκριάτικες στολές να ξυλοκοπούν δύο 19χρονες κοπέλες και στη συνέχεια τις ληστεύουν. Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, η ομάδα γυναικών άρπαξε από τα θύματα ένα κινητό τηλέφωνο και μια τσάντα.

“Η κόρη μου γύρισε σπίτι και μου είπε ότι δέχθηκε επίθεση από εξωγήινους και δεν ήξερα για τι πράγμα μιλούσε”, είπε η μητέρα ενός από τα θύματα.

“Χθες ήταν τα γενέθλιά της”, είπε η ταραγμένη μητέρα, η οποία ζήτησε να παραμείνουν ανώνυμα η ίδια και τα θύματα από φόβο αντεκδίκησης. “Έτσι πέρασε τα 19α γενέθλιά της. Ελπίζω να πάρουν αυτό που τους αξίζει γιατί αυτό που έκαναν είναι αηδιαστικό”.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν τα θύματα, οι υπόλοιποι επιβάτες του μετρό απλώς στεκόντουσαν και παρακολουθούσαν την επίθεση, ενώ κάποιοι την κατέγραφαν με το κινητό τους, χωρίς να επέμβουν.

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός