Video: Δείτε τους Radiohead να παίζουν το Creep live στο Παρίσι για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια

Σχεδόν συγκινητικό ήταν το setlist των Radiohead στη χθεσινοβραδινή συναυλία τους στο Le Zenith στο Παρίσι, αφού περιείχε τουλάχιστον ένα κομμάτι από κάθε άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει, συμπεριλαμβανομένου του ύμνου του "ΟΚ Computer", "No Surprises", και του hit-non-grata "Creep", που είχαν αποκηρύξει στα live τους τουλάχιστον από το 2009.

5745a20d1dc524f4308b46b0

Αυτή η νοσταλγία, σε συνδυασμό με την παρουσία στο άλμπουμ “A Moon Shaped Pool” αρκετών παλιών κομματιών, οδηγεί πολλούς φαν να πιστεύουν ότι μπορεί να γινόμαστε μάρτυρες της αρχής ενός αποχαιρετισμού των Radiohead από την ενεργό δράση, αλλά δεν είναι ώρα να σκεφτόμαστε αρνητικά, people!

Λίγο πριν τις εμφανίσεις τους στο Λονδίνο και στην Βαρκελώνη (στο Primavera Festival), οι Radiohead χάρισαν στο κοινό και ένα live ντεμπούτο, αυτό του θρυλικού πλέον τραγουδιού “Τrue Love Waits” που μετά από χρόνια teasing σε συναυλίες συμπεριλήφθηκε επιτέλους στο tracklist του “A Μoon Shaped Pool”, προς μεγάλη χαρά των φανατικών θαυμαστών τους που το είχαν αγαπήσει από την εποχή του ΕΡ “I Might Be Wrong”.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τα χτεσινά live των “Creep”, “No Surprises” και “True Love Waits”, αλλά και το setlist της συναυλίας:


Πηγή: jumpingfish.gr

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…