Βίαζε επί σειρά ετών την ίδια του την κόρη και χτυπούσε βάναυσα εκείνη και την μητέρα της

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη Αντιμέτωπο με τον εφιάλτη από τον ίδιο της το πατέρα ερχόταν επί σειρά ετών ένα 15χρονο κοριτσάκι…

viasmos paidi

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Αντιμέτωπο με τον εφιάλτη από τον ίδιο της το πατέρα ερχόταν επί σειρά ετών ένα 15χρονο κοριτσάκι από την Αλβανία. Όλα άρχισαν να αποκαλύπτονται χθες, όταν ύστερα από έντονη φασαρία που άκουσαν γείτονες για πολλοστή φορά από το σπίτι μίας οικογένειας Αλβανών στο Τρίκορφο Μεσσηνίας κάλεσαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πού έφτασαν στο σπίτι ήρθαν αντιμέτωποι με την κατατρομαγμένη σύζυγο του 35χρονου και την επίσης σοκαρισμένη κορούλα της να λένε στους αστυνομικούς πως εκείνος τις χτυπούσε και κρατούσε επί σειρά ημερών κλειδωμένη την κόρη του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν αμέσως στην σύλληψη του δράστη. Μητέρα και κόρη που είχαν εμφανή τραύματα, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για κατάθεση, όπου φέρονται να εξιστόρησαν και την φρικιαστική συνέχεια του οικογενειακού δράματος με δράστη τον πατέρα, οποίος φέρεται να βίαζε επί σειρά ετών την ίδια του την κόρη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις που του αποδίδονται.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…