Βιασμός στο A.T. Ομόνοιας: Αιμοραγούσε και τη βίαζαν

Όπως αναφέρουν εισαγγελικές πηγές, η 19χρονη εξαναγκάστηκε από τον πρώτο αστυνομικό σε πεολειχία ενώ μετέπειτα εκείνος διείσδυσε βίαια μέσα της με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και την αιμορραγία της.

201912142105

Τα όσα κτηνώδη έλαβαν χώρα στο αμαρτωλό αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, όπου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μία 19χρονη κοπέλα, περιγράφονται λεπτομερώς στο διαβιβαστικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συλλέξει η αστυνομία φαίνεται ότι οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. έβαλαν τη 19χρονη στον χώρο τον αποδυτηρίων του τμήματος και τη βίασαν διαδοχικά παρά το γεγονός ότι η ίδια αιμορραγούσε. Πάνω στο τραπέζι που τελέστηκαν οι βιασμοί βρέθηκαν σωματικά υγρά και αίμα.

Άξιο αναφοράς είναι πως δίπλα ακριβώς από το δωμάτιο βρίσκονταν άλλοι αστυνομικοί του τμήματος οι οποίοι όπως ισχυρίστηκαν στις καταθέσεις τους ως δια μαγείας δεν άκουσαν και δεν αντιλήφθηκαν τίποτα.

Όπως αναφέρουν εισαγγελικές πηγές, η 19χρονη εξαναγκάστηκε από τον πρώτο αστυνομικό σε πεολειχία ενώ μετέπειτα εκείνος διείσδυσε βίαια μέσα της με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και την αιμορραγία της. Μετέπειτα, ο δεύτερος αστυνομικός μπήκε στο δωμάτιο και παρά το γεγονός ότι η 19χρονη ήταν εμφανώς σε σοκ και έτρεμε κυριολεκτικά από φόβο την εξανάγκασε και αυτός με τη σειρά του σε πεολειχία.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα κατέθεσε η κοπέλα ο Φ.Α. κατά την ώρα της τέλεσης του βιασμού φορούσε στη στολή του καταγραφική κάμερα, η οποία και κατασχέθηκε. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η κάμερα κατέγραψε τα όσα έζησε η κοπέλα στα χέρια του αστυνομικού ή αν το βίντεο θα… χαθεί.

Το αμαρτωλό ΑΤ Ομόνοιας που δεν έχει… κάμερες

Ότι οι αστυνομικοί οδήγησαν την 19χρονη εντός του Α.Τ. Ομόνοιας, επιβεβαιώνεται από βιντεοληπτικό υλικό το οποίο συνέλεξε η ΕΛ.ΑΣ. από παρακείμενο ξενοδοχείο αφού οι κάμερες στο αμαρτωλό Α.Τ. Ομόνοιας δεν… λειτουργούν .

«Επίσης, αναζητήθηκε βιντεοληπτικό υλικό από τις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας, από επιχειρήσεις πέριξ αυτού και από την καφετέρια (…) στην οποία αναφέρθηκε η παθούσα. Όπως προέκυψε, το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας δε διέθετε λειτουργικές κάμερες», αναφέρεται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας.

Σημειώνεται πως πρόπερσι το Documento είχε αποκαλύψει βασανισμό μίας ανάπηρης γυναίκας στο Α.Τ. Ομόνοιας με χρήση μάνικας. Η κακοποίηση της γυναίκας τότε είχε καταγράφει από τις κάμερες του τμήματος που τότε λειτουργούσαν κανονικά αλλά μετά από αυτό το περιστατικό κατά περίεργο τρόπο, κανείς δεν αντικατέστησε το καταγραφικό.

Οι φωτογραφίες που «έβαλαν χειροπέδες» στους αστυνομικούς

Ο γυναικολόγος της 19χρονης, είδε συμβατές κακώσεις με βιασμό όταν εκείνη τον επισκέφτηκε προκειμένου να την εξετάσει καθώς παρουσίασε αιμορραγία μετά την βάναυση κακοποίησή της. Ο ίδιος της ζήτησε να βγάλει φωτογραφίες τα σημάδια, πράγμα που η 19χρονη έκανε και συνέβαλε καθοριστικά στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

«Δεν παρατηρήθηκαν διαταραχές περιεχομένου σκέψης»

Μάλιστα σύμφωνα με την εξέταση της 19χρονης από ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. «δεν παρατηρήθηκαν διαταραχές περιεχομένου σκέψης, ούτε αντίληψης, βρισκόταν σε πλήρη εγρήγορση και η συγκέντρωση, η μνήμη και η κρίση της ήταν μέσα στα φυσιολογικά όρια».

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»