Newsroom

Newsroom

Βιασμός Κολωνός: Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 12χρονης

Με καταιγιστικό τρόπο ξετυλίγεται το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Kolonos fortigo drasti

Οι κατηγορούμενοι-συλληφθέντες- για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης είναι, πλέον, τρεις, καθώς αργά το απόγευμα στο κάδρο των εμπλεκομένων μπήκε και η μητέρα της ανήλικης. Μάλιστα όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι αρχές έφτασαν στην σύλληψη της μητέρας της 12χρονης, από τα SMS που είχε και αντάλλασσέ με τον Ηλία Μίχο, ενώ εντοπίστηκαν εμβάσματα του 53χρονου στο λογαριασμό της.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες για εκπόρνευση της κόρης της, όπως μετέφερε μέσω των δικηγόρων Απόστολου Λύτρα και Ασπασίας Ταραχοπούλου. Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας – ο οποίος ανέφερε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα αναλάβει την υπεράσπισή της – δήλωσε ότι η 12χρονη έδωσε στον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας κι εκείνος κατέθεσε δύο μικροποσά των 20 – 25 ευρώ, κάτι που εκείνη δεν γνώριζε.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου τόνισε ότι βρέθηκε προ εκπλήξεως από την σύλληψη της μητέρας του κοριτσιού και πως περιμένει να δει τη δικογραφία. «Δεν την περιμέναμε αυτή την εξέλιξη. Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως, συνεργαζόμαστε με τον κ. Λύτρα. Περιμένουμε τη δικογραφία. Μάθαμε ότι εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της μαστροπείας. Περιμένουμε να δούμε τη δικογραφία αύριο στον Ανακριτή. Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες».

Επιβεβαιώνονται τα εμβάσματα

«Το παιδί πήρε την κάρτα και τον τραπεζικό λογαριασμό και τα έδωσε στον κατηγορούμενο. Η μητέρα δεν γνώριζε τίποτα. Προφανώς είχε σχέδιο (σ.σ. ο Ηλίας Μίχος) να την ενοχοποιήσει».

«Η μητέρα κλαίει, λέει ότι θα αυτοκτονήσει, φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά. Τα μικρά παιδιά είναι στη γιαγιά τους, η 12χρονη δίνει συμπληρωματική κατάθεση. Τα άλλα παιδιά είναι μεγάλα. Περιμένουμε να πάρουμε τη δικογραφία για να δούμε τι θα γίνει», πρόσθεσε.

 

Η γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το μεσημέρι στην Ευελπίδων για κατάθεση. Αύριο αναμένεται και η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης κόρης της.

Σημειώνεται ότι στη ΓΑΔΑ πήγαν μαζί με τη μητέρα τους και τρία από τα αδέρφια της 12χρονης, τα οποία παραμένουν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ