Βιασμός 19χρονης στο Α. Τ. Ομονοίας: Στον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί

Άξιο αναφοράς είναι πως δίπλα ακριβώς από το δωμάτιο βρίσκονταν άλλοι αστυνομικοί του τμήματος οι οποίοι όπως ισχυρίστηκαν στις καταθέσεις τους ως δια μαγείας δεν άκουσαν και δεν αντιλήφθηκαν τίποτα

dias

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν τη Δευτέρα οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που, όπως αποκάλυψε το documentonews.gr, κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Υπογραμμίζεται πως, όπως οι δύο ένστολοι, αμέσως μετά την καταγγελία της 19χρονης συνελήφθησαν καθώς κατηγορούνται πως βίασαν τη νεαρή μέσα στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας σε έναν χώρο που χρησιμοποιείται ως αποδυτήρια ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας από τους δύο κατέγραψε τις πράξεις με κάμερα.

Αιμοραγούσε και τη βίαζαν

Τα όσα κτηνώδη έλαβαν χώρα στο αμαρτωλό αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, όπου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μία 19χρονη κοπέλα, περιγράφονται λεπτομερώς στο διαβιβαστικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συλλέξει η αστυνομία φαίνεται ότι οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. έβαλαν τη 19χρονη στον χώρο τον αποδυτηρίων του τμήματος και τη βίασαν διαδοχικά παρά το γεγονός ότι η ίδια αιμορραγούσε. Πάνω στο τραπέζι που τελέστηκαν οι βιασμοί βρέθηκαν σωματικά υγρά και αίμα.

Κανείς δεν… άκουσε τίποτα

Άξιο αναφοράς είναι πως δίπλα ακριβώς από το δωμάτιο βρίσκονταν άλλοι αστυνομικοί του τμήματος οι οποίοι όπως ισχυρίστηκαν στις καταθέσεις τους ως δια μαγείας δεν άκουσαν και δεν αντιλήφθηκαν τίποτα.

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Είναι θλιβερό ότι ΝΔ – VMRO προσπαθούν να τορπιλίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

συμφωνια πρεσπες

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Είναι θλιβερό ότι ΝΔ – VMRO προσπαθούν να τορπιλίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ καλεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη να διεθνοποιήσει άμεσα το ζήτημα φέρνοντας την…