Βιασμός 15χρονου: Προφυλακιστέοι οι τρεις από τους συλληφθέντες

Οι συλληφθέντες μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ.

EK PERIPOLIKO

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου (24/12) οι έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για το βιασμό 15χρονου συμμαθητή τους οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή. Όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό αποφασίστηκε η προφυλάκιση τριών από τους συλληφθέντες.

Όσον αφορά τον τέταρτο συλληφθέντα δεν προφυλακίστηκε, καθώς δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Παράλληλα, δύο ακόμη άτομα έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη (27/12), ενώ ο έκτος συλληφθείς δεν προφυλακίστηκε, καθώς δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Οι συλληφθέντες μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βιασμό κατ’εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών και πορνογραφία ανηλίκων, ενώ επιπλέον άτομα αναζητούνται από τις αρχές.

Σύμφωνα με την δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.

Η υπόθεση έφθασε ενώπιον των Αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοι του, για διάστημα περίπου δύο μηνών τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία.

Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων, του ασκούσε έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε. Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα στα χέρια της οποίας βίωσε τη φρίκη ήταν 8μελής, με τους άλλους δύο φερόμενους ως συμμετέχοντες στα βασανιστήρια που υπέστη το αγόρι να αναζητούνται από την Αστυνομία.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…