Εξελίξεις στην δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό – Η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ζήτησε την ενοχή 14 προσώπων και την απαλλαγή 3 λόγω αμφιβολιών.
Σημειώνεται πως η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών για λόγους προστασίας της ανήλικης.
Ειδικότερα, κατά τον εισαγγελέα ένοχοι πρέπει να κηρυχθούν 14 κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε επίσης για τον έναν κατηγορούμενο να κριθεί ένοχος και για παιδική πορνογραφία.
Το δεύτερο σκέλος προέκυψε έπειτα από νέες καταθέσεις της 12χρονης με αποτέλεσμα να διαχωριστεί η δικογραφία για να μη λήξουν τα δεκαοχτάμηνα προσωρινής κράτησης των πρώτων κατηγορουμένων που είχαν αρχικά προφυλακιστεί.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται η ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου.
Ειδήσεις σήμερα:
Νέα Αριστερά: Η πρώτη αντίδραση για τα σενάρια περί επιστροφής στον ΣΥΡΙΖΑ – Αιχμές για Φάμελλο
Τζορτζίνα Κούπερ: Στη δημοσιότητα η αιτία θανάτου του supermodel που πέθανε στην Κω
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια