Βιασμός 12χρονης: Νέα σύλληψη 36χρονου – Στις φυλακές Γρεβενών και Τρίπολης οι άλλοι δύο παιδεραστές

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ο 33χρονος-τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος ζήτησε και έλαβε προθεσμία, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για τον βιασμό της ανήλικης. Ο 36χρονος θα περάσει αύριο από τον εισαγγελέα.

paiderastia 0

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της πολύκροτης υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες σήμερα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 36χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η επόμενη ημέρα

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη φρικτή υπόθεση μαστροπείας και βιασμού του 12χρονου παιδιού από τα Σεπόλια, πήραν σήμερα διαφορετικό δρόμο.

Ο μεν 53χρονος για τις φυλακές των Γρεβενών, ο δε 42χρονος για την Τρίπολη.

Από χθες τα έξι ανήλικα αδελφάκια και η 12χρονη φιλοξενούνται στις δομές του «Χαμόγελου του παιδιού» για να βρουν επιτέλους λίγη ηρεμία και γαλήνη.

Στη γειτονιά που μεγάλωσε το ανήλικο κορίτσι, στον Κολωνό, οι κάτοικοι της περιοχής, που ψώνιζαν από το σούπερ μάρκετ του 53χρονου, και γνώριζαν τα 8 παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν να βρίσκονται σε σοκ. Έβλεπαν συχνά το 12χρονο παιδί στο μαγαζί του, αλλά δεν φαντάζονταν τη φρίκη που ζούσε.

Εμετικές δηλώσεις του πατέρα του βιαστή

Ο πατέρας του 53χρονου αρνείται πεισματικά να δει την πραγματικότητα και προτρέπει τους δημοσιογράφους να κάνουν ένα γκάλοπ για το παιδί του.

«Είναι λεβέντης βρε, μη με στενοχωρείς τώρα, θέλετε να βρίσω; Είναι λεβέντης. Έχει κάνει τόσα καλά στον κόσμο που δεν λέγεται ρε. Όλοι αυτοί θα βγούνε και θα δούνε ποιο είναι το παιδί το δικό μου. Ρε άμα βγείτε εδώ σε ένα χωριό να ρωτήσετε τραβάτε κάντε ένα γκάλοπ έξω, τι έρχεστε εδώ; Κάντε ένα γκάλοπ να δείτε και να πείτε για το όνομα αυτό να δεις», είπε ο πατέρας του 53χρονου.

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…