Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Έγγραφα «φωτιά» αποδεικνύουν τη στενή σχέση του εμπλεκόμενου διαιτητή με τη κυβέρνηση

Διπλοθεσίτης, εκλεκτός της κυβέρνησης ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, διαιτητής Ντόβας

ntovas - 12xronh σεπόλια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τα Σεπόλια αλλά και τις σχέσεις που είχε με τη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκης ο διαιτητής που υπέδειξε η 12χρονη.

Να σημειωθεί αρχικά, ότι η 12χρονη φέρεται να έχει κατονομάσει τον πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου ο οποίος διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί, που λειτουργούσε και ο Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με το Documentonews.gr, εκτός από το Αττικό Νοσοκομείο, ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια και υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές, Φίλιππος Ντόβας, είναι διορισμένος και στο Δ.Σ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών.  Μάλιστα, ως μέλος του ΨΝΑ, εμφανίζεται να έχει τοποθετηθεί σε Επιτροπή Ελέγχου του ιδίου νοσοκομείου από τον διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τον Φεβρουάριο του 2020.

IMG 20230221 WA0006 1 scaled

IMG 20230221 WA0004 scaled

Τον διορισμό του Φίλιππου Ντόβα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών επιβεβαιώνει ο Μιχάλης Γιαννάκος. «Έχει διοριστεί ως μέλος του ΔΣ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και ζητάμε την απομάκρυνσή του. Δηλαδή να τον παύσει ο υπουργός», δήλωσε στο documentonews.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.  Παράλληλα, ως μέλος του ΔΣ του ΨΝΑ εμφανίζεται να αναλαμβάνει αρμοδιότητες σε επιτροπές αρμόδιες για την επιλογή προσωπικού της Μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών «18 ΑΝΩ».

Όπως γίνεται αντιληπτό, δημιουργούνται σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με τις σχέσεις του Φίλιππου Ντόβα με την κυβέρνηση, καθώς ο πρώην διαιτητής εμφανίζεται να καταλαμβάνει θέσεις στον τομέα της Υγείας την ώρα μάλιστα που προσλαμβάνεται και στο Αττικό ως μακροχρόνια άνεργος.

IMG 20230221 WA0001 scaled

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ζητούσε την απομάκρυνση του Φίλιππου Ντόβα από το Αττικό Νοσοκομείο. «Ο πρώην διαιτητής που κατηγορείται για βιασμό 12χρονης στον Κολωνό εργάζεται στο νοσοκομείο Αττικόν. Φυσικά δεν έχει θέση ανάμεσά σας μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Δυστυχώς έχουμε και δεύτερο υγειονομικό που εργάζεται σε νοσοκομείο και κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης από το Κολωνό. Ήδη κλήθηκε για κατάθεση από τον Εισαγγελέα.

Πρόκειται για τον πρώην Διαιτητή, πολιτικό, ο οποίος εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος στη γραμματεία του ακτινοθεραπευτικού τμήματος του Αττικού Νοσοκομείου. Είναι συμβασιούχος εργαζόμενος μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ετών. Η μακροχρόνια ανεργία των εν λόγω υπαλλήλων πιστοποιείται από τον ΟΑΕΔ που αναλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος της μισθοδοσίας τους. Τώρα ο πρώην διαιτητής λείπει με άδεια από το Αττικόν. Κακώς.

Θα πρέπει σήμερα να διακοπεί η σύμβασή του με το νοσοκομείο σε συνεννόηση με τον ΟΑΕΔ. Δεν μπορεί να εργάζεται με την κατηγορία ως βιαστής. Εαν αποδειχθεί η αθωότητά του να γυρίσει πίσω στη δουλειά του. Δεν θέλουμε μεταξύ μας εργαζόμενους που επικρέμονται κτηνώδεις κατηγορίες για βιασμό», σημείωνε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

dimitrakopoulos

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

Τι είπε ο δικηγόρος του γιατρού του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου σχετικά με τις καταγγελίες…