Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Έκκληση της μητέρας της για να βγει από την φυλακή

Σε μήνυμα της, που διαβάστηκε στην χθεσινή πορεία στα Σεπόλια και τον Κολωνό, η προφυλακισμένη μητέρα περιέγραψε πως όταν βγήκε το ένταλμα σύλληψης της, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια μου, έχασε τα πάντα.

Έκκληση της 37χρονης, που προχθές έδωσε συμπληρωματική απολογία μετά τα καινούργια στοιχεία της δικογραφίας από την τελευταία κατάθεση της 12χρονης κατά την οποία αναγνώρισε κι άλλους άνδρες ως κακοποιητές της.

«Δεν θέλω να ζω χωρίς τα παιδιά μου, δεν θέλω να υπάρχω. Μου τα πήραν όλα. Κατέστρεψαν την οικογένειά μου, το παιδί μου τα νιάτα του, την αθωώτητά του και το στιγμάτισαν για όλη τη ζωή του και την οικογένειά μας» σημείωσε.

«Πιστεύω ότι η αλήθεια θα λάμψει» είπε η γυναίκα υποστηρίζοντας για ακόμα μία φορά ότι βρίσκεται άδικα στη φυλακή με την πολύ βαριά κατηγορία, αυτής της μαστροπείας, της ίδιας της κόρης.

Εξέφρασε τη μεγάλη της ευγνωμοσύνη στο σύζυγό της για τη στήριξή του και τη θεία και τη γιαγιά των παιδιών, που ανέλαβαν την προσωρινή φροντίδα τους ώστε να μην μείνουν σε ίδρυμα καθιστώντας βαρύτερο τον γολγοθά που περνούν.

Ευχαρίστησε επίσης βαθιά τους δικηγόρους υπεράσπισής της και τη Λαϊκή Συνέλευση Σεπολιών – Κολωνού – Ακαδημίας Πλάτωνα και όλες τις συλλογικότητες, που πιστεύουν στην αθωότητά της και είναι στο πλευρό της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη διεξάγει καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης.

Τέλος, με αφορμή τη δυσώδη υπόθεση, διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη (6 μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθήνας