Newsroom

Newsroom

Βιασμός 12χρονης: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ακόμα τρεις χρήστες του Blindchat – Συνομιλούσαν μαζί της

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις τους ισχυρίζονται πως γνώρισαν μέσω της εφαρμογής κοπέλες που συστήθηκαν ως 17 και 18 ετών και βρέθηκαν μαζί τους και δήλωσαν πως δεν γνωρίζουν αν συνομίλησαν ή συνάντησαν την 12χρονη.

viasmos 2 0

Στη ΓΑΔΑ μετέβεισαν τρεις άνδρες που φέρεται να συνομιλούσαν με τη 12χρονη στον Κολωνό μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, «με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό».

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις τους είπαν πως γνώρισαν μέσω της εφαρμογής κοπέλες που συστήθηκαν ως 17 και 18 ετών και βρέθηκαν μαζί τους και δήλωσαν πως δεν γνωρίζουν αν συνομίλησαν ή συνάντησαν την 12χρονη.

Σε κάθε περίπτωση παρέδωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα πριν αποχωρήσουν, τα οποία και θα αποσταλούν για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται, ότι οι Αρχές φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει και άλλους εμπλεκόμενους με την υπόθεση και αναμένονται εντάλματα σύλληψης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως τρεις ημεδαποί στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη