Newsroom

Newsroom

Βγήκαν τα "μαχαίρια" στη ΔΗΜΑΡ

  Νέα “φουρτούνα” ξέσπασε στη ΔΗΜΑΡ μετά την αποχή από τη χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία των βουλευτών Βασίλη Οικονόμου και Γρηγόρη…

koyvelis 6 1

 

Νέα “φουρτούνα” ξέσπασε στη ΔΗΜΑΡ μετά την αποχή από τη χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία των βουλευτών Βασίλη Οικονόμου και Γρηγόρη Ψαριανού, οι οποίοι διαφοροποιήθηκαν ανοιχτά από την απόφαση του κόμματος, “εκνευρίζοντας”, σύμφωνα με πληροφορίες τον κ. Κουβέλη. Τα δυο στελέχη αντέδρασαν με την στρατηγική της ΔΗΜΑΡ και ουσιαστικά του κ. Φώτη Κουβέλη να ανακοινώσει απο τη Θεσσαλονίκη την περασμένη Πέμπτη την πρόθεση του να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο και μάλιστα δίχως να έχουν συνεδριάσει τα συλλογικά όργανα του κόμματος.  

Ο νέος κύκλος εσωστρέφειας που άνοιξε για την παράταξη της Αγίου Κωνσταντίνου, συνεχίστηκε σήμερα μέσα απο νέα σχετική ανακοίνωση του κόμματος, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρει: ” Ας καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι πλέον ανεκτό ότι χτίζεται με τ΄σοο κόπο απο χιλιάδες μέλη του κόμματος να “ξηλώνεται” χάριν εντυπωσιασμών, επικοινωνιακών στοχεύσεων και προσωπικών στρατηγικών”.  

Γρ. Ψαριανός: “Πρώτα αποφασίζει και μετά συζητά με τους βουλευτές του..”

Στο μεταξύ, της ανακοίνωσης της ΔΗΜΑΡ, ακολούθησε η αντεπίθεση απο τον Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος αφού διαχώρισε τη θέση του απο τις στρατηγικές πολιτικές επιλογές της ηγεσίας, επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Κουβέλη τονίζοντας, πως “ο Πρόεδρος του κόμματος μετά την αποχώρηση απο την κυβέρνηση υιοθέτησε αλυσίδα λαθών, που προκάλεσαν πλήγμα στην εικόνα της παράταξης, έχοντας ο ίδιος ευθύνες που απο το 6% βρεθήκαμε στο δυο παρα τέταρτο.”   

Την ίδια ώρα, απο την Αγίου Κωνσταντίνου σημειώνουν ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος επέδειξε με την παρουσία της επιμονή στην προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων απέναντι στις νεοφιλελεύθερες εμμονές της κυβέρνησης, βάζοντας κατά έναν τρόπο στο περιθώριο τους ‘αντάρτες”. 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…