Βέροια: Τα πεθερικά του έβαλαν άνθρωπο να τον σκοτώσει!

Τα πεθερικά βρίσκονται πίσω από την απαγωγή και φερόμενη δολοφονία 43χρονου στη Βέροια, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος από τις 2…

peripoliko 24

Τα πεθερικά βρίσκονται πίσω από την απαγωγή και φερόμενη δολοφονία 43χρονου στη Βέροια, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος από τις 2 Αυγούστου. Ανδρόγυνο (54χρονος και 53χρονη) για προσωπικούς λόγους αποφάσισαν από κοινού να προβούν στην ανθρωποκτονία του 43χρονου γαμπρού τους, την οποία ανάθεσαν σε 48χρονο έναντι χρηματικής αμοιβής 2.500 ευρώ, ύστερα από υπόδειξη -διαμεσολάβηση άλλου 48χρονου, φιλικού τους προσώπου.

Ο 48χρονος ο οποίος ανέλαβε την ανθρωποκτονία πριν από λίγες ημέρες (στις 2 Αυγούστου), μαζί με τον 36χρονο εντόπισαν τον 43χρονο υπήκοο Αλβανίας κι αφού ακινητοποίησαν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, τον επιβίβασαν σε δικό τους όχημα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 48χρονος είχε αποπειραθεί τον Ιούλιο να απαγάγει και τη 30χρονη σύζυγο του 43χρονου, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο 48χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για τρεις υποθέσεις ανθρωποκτονίας, συνελήφθη την Πέμπτη μαζί με τον 36χρονο, για παράβαση του νόμου περί όπλων επειδή σε έρευνες των οικιών τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ξιφολόγχη με τη θήκη της και δύο φυσίγγια 7,62 mm.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…