Βέροια: 14 χρόνια σε πατέρα-βιαστή της ανήλικης κόρης του

Ο 35χρονος το 2016 θώπευσε τη μόλις 12 ετών κόρη του μέσα στο σπίτι τους, στη Βέροια. Ακόμα, το 2018 όταν και αποκαλύφθηκε η υπόθεση φέρεται να τη βίαζε, απειλώντας τη να μη μιλήσει.

βιασμός 1

Σε ποινή κάθειρξης 14 ετών και έξι μηνών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ένας 35χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ίδια του την κόρη, σύμφωνα με το voria.gr.

H νοσηρή ιστορία εκτυλίχθηκε από το 2016 έως το 2018, όταν το ανήλικο κορίτσι διένυε την τρυφερή ηλικία από τα 12 έως τα 14 έτη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο,

Ο κατηγορούμενος, ένας 35χρονος Ρομά, κατηγορείται πως το 2016 θώπευσε τη μόλις 12 ετών κόρη του μέσα στο σπίτι τους, στη Βέροια. Ακόμα, το 2018 όταν και αποκαλύφθηκε η υπόθεση φέρεται να τη βίαζε, απειλώντας τη να μη μιλήσει.

Ο κατηγορούμενος φέρεται ακόμα να αποπλάνησε στο ενδιάμεσο, και συγκεκριμένα το 2017 και μία 12χρονη από τη Βουλγαρία.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ μάλιστα και η 20χρονη σήμερα κόρη του είπε στο δικαστήριο πως όλα αυτά δεν ισχύουν. Ωστόσο, μάρτυρες και ψυχολόγοι κατέθεσαν σοκαριστικές λεπτομέρειες σχετικά με τα καταγγελλόμενα περιστατικά.

Ο ίδιος μετά την απόφαση, θα επιστρέψει στις φυλακές όπου ήδη εκτίει την ποινή του μετά την καταδίκη του σε πρώτο βαθμό.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…