Βεντέτα Γιαννακόπουλου-ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε κυβέρνηση και ΕΟΕ για ΟΑΚΑ

Με ένα αινιγματικό ποστάρισμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε την τελευταία εξέλιξη για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό.

5470960 e1650025829406

Στo νέο εμπόδιο που προέκυψε χθες στο ζήτημα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, έτσι ώστε να αναβληθεί το σημερινό Δ.Σ. που θα επικύρωνε την παραχώρηση, πήρε θέση ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ανάρτηση του, δίνει απάντηση με νόημα… για το θέμα της νέας εμπλοκής που προέκυψε. Μάλιστα ο ιστότοπος, newsbomb.gr, που ανήκει στον όμιλο DPG Digital Media, αφήνει αιχμές σε δημοσίευμα, για το πως ο Σπύρος Καπράλος διαχειρίζεται την περιουσία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), ενώ εγείρει ενα περίεργο ιστορικό μίσθωσης μεγάλης αξίας ακινήτου της Επιτροπής στο Κολωνάκι. Λίγο αργότερα και η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης…και προανήγγειλε συλλαλητήρια

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Το ψάρι πριν πεθάνει πάντα σπαρταράει…».

image 5 461x1024 1

«Συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα αν υπάρξει νέα καθυστέρηση για ΟΑΚΑ»

Από την μερία της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί την κυβέρνηση με αιχμές για τις επερχόμενες εκλογές κατόπιν και των αλλεπάλληλων διαβεβαιώσεων της στην υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, όπως προβλέπεται από τον εδώ και ένα χρόνο ψηφισμένο Νόμο, και  ξεκαθαρίζει πως σε περίπτωση που υπάρξει εκ νέου καθυστέρηση στην παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, θα καλέσει τους οπαδούς της σε πανελλήνια συλλαλητήρια,

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σε περίπτωση που ξαναϋπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση, κατόπιν και των αλλεπάλληλων διαβεβαιώσεων της Κυβέρνησης, στην υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, όπως προβλέπεται από τον εδώ και ένα χρόνο ψηφισμένο Νόμο, θα καλέσουμε τους χιλιοταλαιπωρημένους και «άστεγους» οπαδούς μας σε Παμπατραϊκά, Παγκρήτια και Πανελλήνια Συλλαλητήρια.

Γιατί οι εκλογές ακόμη αργούν.

Με περίσσια υπομονή,
ΚΑΕ Παναθηναϊκός».

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…