Newsroom

Newsroom

Βενιζέλος: Θα πετύχουμε παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής

Δεν μας συγκινεί η επίδειξη υπερβάλλοντος κυβερνητικού ζήλου για τη λήψη αποφάσεων, όποιος θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις να τις…

Δεν μας συγκινεί η επίδειξη υπερβάλλοντος κυβερνητικού ζήλου για τη λήψη αποφάσεων, όποιος θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις να τις πάρει. Ας θυμηθούμε τι έλεγα πέρυσι εγώ και τι έλεγαν άλλοι»», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, από τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τις διοικήσεις της ΔΕΘ Α.Ε. και της Helexpo Α.Ε. «Δεν δεχόμαστε συστάσεις από κανέναν, του τύπου μην κοιτάτε το πολιτικό κόστος, διότι εμείς αυτό το δείξαμε, και απαιτείται λίγος σεβασμός απέναντι σε αυτό που έχουμε κάνει και αυτό που έχουμε σηκώσει ως φορτίο».

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι η Γενική Έκθεση του Σεπτεμβρίου πρέπει να επιβιώσει, ενώ για το ζήτημα της τριπλής συγχώνευσης, δηλαδή της ένταξης και του ΟΠΕ στο φορέα που θα προκύψει από τη συνένωση ΔΕΘ και HELEXPO, είπε χαρακτηριστικά, «η συμμετοχή του ΟΠΕ στο σχήμα δεν έχει συζητηθεί από εμάς, από άλλους τέθηκε. Όποια και να είναι η εξέλιξη, ο νέος φορέας θα πρέπει να έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και να υπάρχει εκπροσώπηση των φορέων σε αυτόν».


Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά