Newsroom

Newsroom

Βενιζέλος: Το Πασοκ θα είναι παρόν ως εγγυήτης των ομαλών εξελίξεων

Σήμερα διαλύθηκε η Βουλή λόγω του εκβιασμού των θεσμών. Η χώρα οδηγείται σε εκλογές, η οικονομία σε αβεβαιότητα…» δήλωσε ο…

2210462

Σήμερα διαλύθηκε η Βουλή λόγω του εκβιασμού των θεσμών. Η χώρα οδηγείται σε εκλογές, η οικονομία σε αβεβαιότητα…» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες κρατούν την μοίρα τους στα χέρια τους, καλούνται να λάβουν μια απόφαση για την πορεία της χώρας» πρόσθεσε.
Πρέπει να διαφυλάξουμε τις δραματικές θυσίες του ελληνικού λαού. Είμαστε ένα βήμα πριν την αλλαγή σελίδας» σημείωσε.
Το ΠΑΣΟΚ θα είναι παρόν ως εγγυητής των ομαλών εξελίξεων, Κρατάμε ψηλά την ευθύνη και ευθύνη σημαίνει πατρίδα. Καλώ σε συστράτευση του πάντες, τους δημοκρατικούς κι εχεύρωνες πολίτες. Πάταξον μεν άκουσον δε. Μπορεί κάποιοι να μας μισούν, κάποιοι να μας βρίζουν. Ας ακούσουν όμως αυτό που λέμε, είναι για το καλό της χώρας”.

Προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσει να προστατεύσει το κεκτημένο που έχουμε ως τώρα, για τη χώρα και την οικονομία. Αλλά και μετεκλογικά όλο το ΠΑΣΟΚ θα είναι εγγυητής της σταθερότητας στη χώρα χωρίς όμως να δώσει άλλοθι σε κανέναν. Αυτόν τον εγγυητικό ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει κανένας άλλος. Ούτε η αντιπολίτευση ούτε καινούρια κόμματα που ως νέα ΔΗΜΑΡ”, είπε ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δίνοντας τον τόνο που θα ακολουθήσει το κόμμα του κατά την προεκλογική περίοδο.

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…