Βενιζέλος: "…Έχουμε …σχέδιο"

«Είπαμε για όλα, το γενικό πλαίσιο», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε σύντομη συνομιλία…

«Είπαμε για όλα, το γενικό πλαίσιο», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους εξερχόμενος από τη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και αφού ανέφερε ότι έγινε συζήτηση για την οικονομία, υπογράμμισε ότι «έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο».

Ερωτηθείς σχετικά με την τρόικα και όσα ακούγονται για το θέμα των φοροελαφρύνσεων, καθώς επίσης και για το εάν αυτό τον ανησυχεί, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι δεν ανησυχεί και επανέλαβε συνολικά ότι «εμείς έχουμε ένα συνολικό σχέδιο με το οποίο θα προχωρήσουμε, όπως το έχουμε πει, όπως το λέμε δημόσια».

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, κατά τη σύσκεψη έγινε συζήτηση στρατηγικού χαρακτήρα για την πορεία της εθνικής οικονομίας, της διαπραγμάτευσης και του ζητήματος του χρέους. Σημείωναν παράλληλα ότι η κυβέρνηση είναι σταθερή στη θέση της για “όχι νέο μνημόνιο, όχι νέα μέτρα”, καθώς επίσης και ότι μένει σταθερή στις θέσεις της για αποκατάσταση αδικιών, στήριξης της ελληνικής κοινωνίας και να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις.