Βενιζέλος: "Αρχίσαμε να γυρίζουμε σελίδα"

Την αξία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ.…

venizelos 36

Την αξία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος σε μήνυμά του με αφορμή την επέτειο της 21ης Απριλίου. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ίσως θα ήταν καλύτερο να το υπενθυμίζει και στον κ. Σαμαρά και στους στενούς του συνεργάτες…

Παράλληλα, σε μήνυμά του για την Ανάσταση επισήμανε πως ο συμβολισμός της φέτος είναι ακόμη πιο έντονος, γιατί αρχίσαμε να γυρίζουμε σελίδα.

Το μήνυμα του Ευ. Βενιζέλου για την επέτειο της 21ης Απριλίου

“Η τραγική επέτειος της 21ης Απριλίου 1967 μας επιβάλλει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας την αξία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου.

Μόνο η  ιστορική εμπειρία της δικτατορίας και του μετεμφυλιακού κράτους που τη γέννησε, μας επιτρέπει να αξιολογήσουμε δίκαια την περίοδο της μεταπολίτευσης, που παρά τα προβλήματα και τις αντιφάσεις της, είναι η καλύτερη περίοδος του τόπου μετά την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους.

Αυτές οι απλές και βασικές αλήθειες πρέπει να λειτουργούν ως θεμέλιο της εθνικής μας ενότητας και προοπτικής, ιδίως τώρα που -παρά τη θλίψη ορισμένων- η Πατρίδα μας, χάρις στις θυσίες και τον αγώνα του Λαού της, αρχίζει να γυρίζει σελίδα και να βγαίνει από τη κρίση”

Αναστάσιμο μήνυμα

«Η Ανάσταση είναι πάντα η προσδοκία μας. Ο συμβολισμός της φέτος είναι ακόμη πιο έντονος, γιατί αρχίσαμε να γυρίζουμε σελίδα, έχοντας αποφύγει τα τρισχειρότερα. Τα προβλήματα υπάρχουν, αλλά δεν τα λύνει η μιζέρια και ο μηδενισμός. Τα λύνει ο αγώνας, η πίστη, η αισιοδοξία, η ενότητα του έθνους.

Χρόνια Πολλά».

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…