Βενετία: Άγριο ξύλο με σερβιτόρους και πελάτες – Δείτε το απίστευτο βίντεο

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε καφετέρια στη διάσημη πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία

VENETIA

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε καφετέρια στη διάσημη πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, όταν η λογομαχία ενός σερβιτόρου με ένα άτομο από παρέα τουριστών οδηγήθηκε εκτός ελέγχου και η κατάσταση εκτροχιάστηκε.

Το βίντεο που δημοσίευσε η ιταλική Corriere del Veneto δείχνουν τον καυγά που ξέσπασε στο Caffè Chioggia ανάμεσα σε σερβιτόρους της επιχείρησης και ξένους πελάτες.

Σύμφωνα με τη New York Post, το βίντεο κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα μιας αγγλόφωνη αυτόπτης μάρτυρας, που ακούγεται να αναφωνεί «Τι γίνεται;» παρακολουθώντας την άγρια συμπλοκή.

Τουλάχιστον επτά σερβιτόροι φέρονται να ενεπλάκησαν στον καυγά με την τετραμελή παρέα των τουριστών, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας άνδρας προσπάθησε να προστατευθεί κρατώντας μια καρέκλα ως «ασπίδα».

Στο βίντεο πάντως δεν φαίνονται να συμμετέχουν όλοι οι σερβιτόροι στον καυγά, αντίθετα κάποιοι δείχνουν να προσπαθούν μάλλον να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι ειπώθηκε πριν ξεσπάσει ο καυγάς, αφού το προσωπικό της επιχείρησης δεν ήθελε να μιλήσει σε κάποιο μέσο.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…