Ο Κυριάκος Βελόπουλος καλεί τον Έλον Μασκ να απευθύνει ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων, προκειμένου η Ελλάδα να δηλώσει παγκοσμίως ότι, ως γενέτειρα της Δημοκρατίας, παραμένει ο βασικός της υπερασπιστής, με την παραπάνω είδηση να μην αποτελεί φάρσα, αλλά πραγματικότητα.
Πιο συγκεκριμένα με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζητά τη δυνατότητα προσκλήσεως του Έλον Μασκ, ο οποίος έχει προκαλέσει διεθνές ενδιαφέρον λόγω των αμφιλεγόμενων απόψεών του για τις γεωπολιτικές εξελίξεις.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος, που ποτέ δεν έκρυψε τη στήριξή του στη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, εξηγεί ότι η πρόσκληση του Μασκ στην ελληνική Βουλή θα είναι εθνικά ωφέλιμη, αν όχι αναγκαία, ώστε η Ελλάδα να επαναβεβαιώσει την ηγετική της θέση στη διατήρηση των αξιών της Δημοκρατίας.
Αναλυτικά η επιστολή στον Τασούλα
«Ο επιχειρηματίας κ. Έλον Μασκ, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει επιτελική θέση στη νέα κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών υπό την προεδρία του κ. Ντόναλντ Τραμπ, ηγείται -κατά την άποψη της Ελληνικής Λύσης- της παγκόσμιας προσπάθειας για την ελευθερία του λόγου, της έκφρασης και της ελεύθερης διάδοσης ιδεών, στοιχεία τα οποία αποτελούν την πεμπτουσία της Δημοκρατίας.
Θεωρούμε εθνικά επωφελή, εάν όχι επιβεβλημένη, την πρόσκληση του κ. Έλον Μασκ, προκειμένου να απευθύνει ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων, ώστε η Ελλάδα να διαμηνύσει διεθνώς ότι, ως κοιτίδα της Δημοκρατίας, παραμένει και ο κύριος θεματοφύλακας αυτής.
Επιπλέον, το γεγονός ότι ο κ. Έλον Μασκ διαθέτει Κλασσική Παιδεία, έχει εκφραστεί υπέρ της Ελλάδας και της Ελληνικής ιστορίας σε πολλές δημόσιες αναφορές του, έχοντας μάλιστα στηλιτεύσει το δημογραφικό πρόβλημα που πλήττει την πατρίδα μας, καθιστά την πρόταση μας ηθικά επιβεβλημένη και εθνικά επωφελή, πέραν κάθε αμφισβήτησης.
Πέραν τούτου, η ρηξικέλευθη επιχειρηματική δράση του κ. Μασκ στον τομέα των νέων τεχνολογιών, της τεχνητής νοημοσύνης και ειδικά της ανάπτυξης δορυφορικών επικοινωνιών, είναι λαμπρά πεδία συνεργασίας σε εθνικό επίπεδο, ώστε η Ελλάδα να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος και την υστέρησή της στους συγκεκριμένους τομείς, λόγω των εγκληματικών επιλογών που άφησαν τη χώρα μας χωρίς δορυφόρο!
Ελπίζουμε πραγματικά ότι αυτή η μοναδική για την Ελλάδα ευκαιρία να επιδείξει έμπρακτη εξωστρέφεια σε μια κρίσιμη -εθνικά και παγκόσμια- συγκυρία, δεν θα χαθεί, εξ αιτίας μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και «φοβίας». Άλλωστε, εάν υπάρχει ένα Έθνος που δεν «φοβάται» την αλήθεια, αυτό είναι το Ελληνικό.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται στους αρχηγούς των κομμάτων και όλους τους Έλληνες βουλευτές, αναμένοντας την θετική τους ανταπόκριση, προκειμένου η πρόταση μας να γίνει αποδεκτή από τον πρόεδρο της Βουλής.
Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
Κυριάκος Βελόπουλος».
Ειδήσεις σήμερα:
«Είστε ακόμα αριστερή;»: Η ερώτηση Πορτοσάλτε στην Αρβελέρ και η περίεργη απάντηση (video)
Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Απολύθηκε από το κέντρο που τραγουδούσε – Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης
Έρχεται έκτακτο δελτίο καιρού: Ψυχρή εισβολή τις επόμενες ημέρες – Χιόνια μέχρι και στην Αθήνα