Βαξεβάνης: Το viral σχόλιο που «ένωσε» Παπαδόπουλο, Πρωτοψάλτη και Μπέο

Τα αρνητικά πρόσωπα των ημερών σχολίασε ο Κώστας Βαξεβάνης

Καταγραφή 2

Τα αρνητικά πρόσωπα των ημερών σχολίασε ο εκδότης και δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος με ένα του Tweet έβαλε στο ίδιο κάδρο τον Σπύρο Παπαδόπουλο, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τον Αχιλλέα Μπέο.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βαξεβάνης, βάζοντας μια φωτογραφία που έδειχνε απ’ τη μια τον γνωστό ηθοποιό και απ’ την άλλη την κλασσική πλέον αγκαλιά της τραγουδίστριας με τον δήμαρχο Βόλου, ανέφερε «Υπάρχει και αυτή η χαζή επιμονή της κοινωνίας να βρει κάτι Αριστερό εκεί που η στάση ζωής του καθενός έχει δώσει την απάντηση».

Αφορμή για το παραπάνω ποστ στάθηκε φυσικά η δήλωση του Σπύρου Παπαδόπουλου ότι είναι αριστερός, αλλά θαυμάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και φυσικά η φωτογραφία της Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο.

Κράξιμο στο Twitter κατά Σπύρου Παπαδόπουλου για τις δηλώσεις του υπέρ Μητσοτάκη – «Αριστερός στην σκέψη και δεξιός στην τσέπη»

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, στις οποίες ανέφερε ότι είναι αριστερός αλλά και υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν αρκετές ώστε να σηκώσουν ένα κύμα αντιδράσεων στο Twitter (Χ), με αρκετούς χρήστες να του επιτίθενται.

Πιο συγκεκριμένα μετά απ’ τη δήλωση αυτή, η γνωστή πλατφόρμα πήρε φωτιά με αρκετούς να τον λένε αριστερό με δεξιές τσέπες, ενώ άλλους να του λένε ότι για λίγα φράγκα θα γινόταν ακόμα και Παναθηναϊκός.

Δείτε τον χαμό που υπήρξε στο Twitter

 

Αλλά και για την Πρωτοψάλτη

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…