Βαξεβάνης: Καλά θα κάνει ο Άδωνης να διευκρινίσει τα αδιευκρίνιστα γιατί θα έχουμε εξελίξεις (Audio)

Ο Κώστας Βαξεβάνης προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Παπαθανάση.

ΕΚ - Βαξεβανης

Παρέμβαση στο «Κόκκινο 105,5» έκανε το πρωί της Δευτέρας ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για τον Νίκο Παπαθανάση.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento αναφέρθηκε και στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη. «Θέλει να καταστρέψει τον άπειρο πολιτικά Νίκο Παπαθανάση σπρώχνοντας τον στα δικαστήρια με αγωγές επειδή του πήρε τις αρμοδιότητες», ανέφερε στην εκπομπή των Γιώργου Τραπεζιώτη και Γιώργου Μελιγγώνη.

Παράλληλα, ο Κώστας Βαξεβάνης προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Παπαθανάση. «Όπως θα δείτε στα στοιχεία που θα εμφανιστούν τις επόμενες μέρες, έχουμε αλχημείες από την τράπεζα, λένε ότι έδωσε ο υπουργός το 75% του λογιστικού υπόλοιπου του δανείου και όχι όλου του δανείου, όπως γίνεται με τους υπόλοιπους δανειολήπτες».

«Εμείς μιλάμε για το κούρεμα υποχρεώσεων που είχε ο υπουργός έναντι του δανείου», σημείωσε ο εκδότης του Documento, τονίζοντας με νόημα ότι «καλά θα κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης να διευκρινίσει τα αδιευκρίνιστα γιατί θα έχουμε εξελίξεις».

«Η υπόθεση Παπαθανάση μπορεί να αφορά και τον ίδιο τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και συνολικά το κυβερνών κόμμα», υπογράμμισε ο Κώστας Βαξεβάνης. «Πού βρίσκονται τα 400 εκατομμύρια δάνεια της Νέας Δημοκρατίας; Το υπουργικό συμβούλιο έχει 12 εκατομμύρια σε δάνεια, που βρίσκονται αυτά; Αν δείτε το δάνειο του κυρίου Γεωργιάδη, είναι συνεχώς το ίδιο. Πρέπει να βγει και να εξηγήσει πως συμβαίνει αυτό». 

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: documentonews.gr

Κασσελάκης: «Μητσοτάκης πρωθυπουργός και Καραμανλής υπουργός…τρομακτικός συνδυασμός»

Κασσελάκης: «Μητσοτάκης πρωθυπουργός και Καραμανλής υπουργός…τρομακτικός συνδυασμός»

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε τον Αχιλλέα Καραμανλή ότι έκανε ό,τι και στα Τέμπη. Δηλαδή τίποτα

Εριέττα Κούρκουλου: «Την ημέρα που γεννούσα ήταν μέσα η μητέρα μου και ήταν σαν να είναι ο θεός ο ίδιος μέσα»

Εριέττα Κούρκουλου: «Την ημέρα που γεννούσα ήταν μέσα η μητέρα μου και ήταν σαν να είναι ο θεός ο ίδιος μέσα»

Η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε για τη ζωή της από τα παιδικά χρόνια δίπλα στους γονείς…