Βαξεβανης: Η ΑΔΑΕ τους χάλασε την ιστορία – Κινδυνεύουν να πάνε φυλακη

Η εισαγγελέας φέρεται να υποστήριξε ότι δεν μπορεί να αιτηθεί παροχή στοιχείων από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας γιατί δεν γνωρίζει τα υπό παρακολούθηση τηλέφωνα, παρότι τα τηλέφωνα έχουν δημοσιευτεί στο Documento και να τα παράσχει. Η εισαγγελέας, ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν έχει δει τα σχετικά δημοσιεύματα.

vaxevanis areiospagos

Αιχμές κατά της Δικαιοσύνης άφησε ο εκδότης-δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, αναφορικά με την έρευνα για τις υποκλοπές και την προσπάθεια να μπλοκάρουν τον έλεγχο. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτει τον διάλογο με την εισαγγελέα  Αγγελική Τριανταφύλλου, που διενεργεί την έρευνα για το σκάνδαλο των υποκλοπών,καί όπως αποκάλυψε  δεν έχει πληροφορηθεί τις αποκαλύψεις του Documento .

Συγκριμένα όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος :« Όταν επισκέφθηκα την Εισαγγελέα Τριανταφύλλου που κάνει έρευνα για τις υποκλοπές τη ρώτησα γιατί έστειλε τα ονόματα με τις λίστες του Documento για επιβεβαίωση στην ΕΥΠ που έχει διαπράξει το έγκλημα και όχι στους παρόχους. Η Εισαγγελέας απάντησε ότι για να στείλει αίτημα στους παρόχους έπρεπε να έχει τα σχετικά τηλέφωνα. Της είπα ότι τα επίμαχα τηλέφωνα μαζί με τις συνομιλίες τα είχε δημοσιεύσει την Κυριακή το Documento και κυρίως όσα αφορούσαν τον Χατζηδάκη με τον κωδικό 5046c.

Έμεινα εμβρόντητος όταν μου απάντησε, αυτή η Εισαγγελέας που κάνει την έρευνα, ότι δεν είχε διαβάσει τις σχετικές αποκαλύψεις. Μετά την προσπάθεια του Ντογιακου να “γνωμοδοτήσει” για να εμποδίσει την έρευνα της ΑΔΑΕ στην Cosmote, τα πράγματα εξηγήθηκαν. Η μεθόδευση ήταν να κάνουν δήθεν έρευνα με αιτήματα στην ΕΥΠ. Η ΕΥΠ θα απαντούσε ότι με βάση το νέο νόμο δεν μπορεί να δώσει στοιχεία τα οποία θα έμπαιναν στη δικογραφία και άρα θα γίνονταν γνωστά στους ενδιαφερόμενους. Την απάντηση αυτή της ΕΥΠ θα την έκαναν σημαία.

Η “έρευνα” θα χτύπαγε επιτηδευμένα τοίχο. Η υπόθεση θα είχε πλήρως καλυφθεί. Την ιστορία τους, χάλασε η ΑΔΑΕ η οποία τόλμησε να κάνει έρευνα όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Η υπόθεση ανατράπηκε πλήρως και όλα θα έβγαιναν στην επιφάνεια. Έτσι υπήρξε “γνωμοδότηση” . Όταν πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη ο Ντογιάκος δήλωσε ότι είπε απλώς μια γνώμη. Θα ακολουθήσει βέβαια γραπτή γνωμοδότηση από τον Άρειο Πάγο που θα επιχειρήσει κατά πάσα πιθανότητα να επιβάλει και πάλι σιωπή. Αλλά πλέον όλα είναι καθαρά και κινδυνεύουν να πάνε φυλακή»

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…