Βασιβουζούκοι, οι εχθροί του έθνους!!!

Βγάζει κίτρινη κάρτα στο ΠΑΣΟΚ ο «έγκριτος» μητσοτακιστής αυλοκόλακας, Γιάννης Πρετεντέρης

Πρετεντέρης 1

Είναι γεγονός. Παρακράτος Μητσοτάκη ουδέποτε υπήρξε. Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ορθώς παρακολουθούσε το τηλέφωνο του Νίκου Ανδρουλάκη για λόγους εθνικής ασφάλειας. Διότι ο εν λόγω «Μπλέχτηκε με τους βασιβουζούκους που δεν είναι καλή παρέα», όπως μας πληροφορεί ο Πρετεντέρης στα «ΝΕΑ».

Ως αγιογράφος του πολιτικού προϊστάμενου της ΕΥΠ, του πρωθυπουργού αυτοπροσώπως, φαίνεται ότι έχει πληροφόρηση μέσα από τα άδυτα και «απόρρητα». Από τα «λερωμένα, τ’ άπλυτα τα παραπεταμένα» των υπογείων του Μαξίμου. Από τα «ηθικώς» και «εθνικώς» πεπραγμένα του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συν αυτώ.

Διότι Βασιβουζούκοι ήταν ο άτακτος στρατός των Τούρκων της οθωμανικής αυτοκρατορίας που έσφαξαν χιλιάδες Έλληνες Μικρασιάτες την περίοδο 1913-1922. Οι ίδιοι είχαν προχωρήσει σε σφαγές και κατά την Άλωση της Πόλης 1453, όσο και στην Κρήτη κατά το 1898.

Φυσικά ο Πρετεντέρης δεν αναφέρεται σε κάποιους απόγονους των ατάκτων Τούρκων με τους οποίους θα μπορούσε, ενδεχομένως, να έχει μυστικές συνομιλίες ο Ανδρουλάκης. Ούτε προφανώς θα τον ενδιέφερε να αναφερθεί αναδρομικά στον συχωρεμένο αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη που σχολίαζε κάποιο ντέρμπι της ομάδας του με την ΑΕΚ: «Είναι ντροπή… Ούτε από τους Βαζιμπουζούκους δεν γίνονται όσα γίνονται εδώ σήμερα. Αρχίζει το παιχνίδι και βλέπω τον Μάνταλο να φορτώνει όλη την άμυνα του Ολυμπιακού με κάρτες».

Φαίνεται ότι για τον – υπάλληλο του Μαρινάκη- Πρετεντέρη εθνικός κίνδυνος και άρα ο εχθρός του συστήματος γενικώς και του Μητσοτάκη ειδικώς είναι οι «βασιβουζούκοι» εσωτερικού!!! Με τους οποίους δεν επιτρέπεται να κάνει παρέα ο Ανδρουλάκης.

Βγάζει λοιπόν κίτρινη κάρτα στο ΠΑΣΟΚ ο «έγκριτος» μητσοτακιστής αυλοκόλακας προκειμένου να περιφρουρήσει το καθεστώς. Στο άρθρο του με τίτλο: «Τα μυστήρια του ΠΑΣΟΚ» καταλήγει:
«Φυσικά τα γεγονότα παράγουν συνέπειες ανεξαρτήτως των επιδιώξεων των πρωταγωνιστών τους. Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν χρειάστηκε να ανταποκριθεί σε νέα δεδομένα και τώρα καλείται να ελέγξει το απρόσμενο.

Καταφανώς δυσκολεύεται. Με τον αρχηγό του (και θύμα της υπόθεσης) απόντα, τον… Καστανίδη κουμανταδόρο (!) και κηδεμόνα τον Τσίπρα, το ναυάγιο της Βουλής ήταν περίπου αναμενόμενο.

Εκτός αν δεχτούμε ότι το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να μετατραπεί σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ… Ξέρουν πως κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με μαζική αυτοκτονία. Και μπορεί η νέα ηγεσία του να στερείται (ακόμη) πολιτικής εμπειρίας αλλά οι άνθρωποι ούτε χαζοί είναι, ούτε αυτόχειρες. Χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ ξέρει τι επιδιώκει. Αν ήθελε να πέσει η κυβέρνηση, μάλλον δεν το πέτυχε. Μπλέχτηκε με τους βασιβουζούκους που δεν είναι καλή παρέα. Και η πόλωση δεν το ευνοεί…»

Ο Πρετεντέρης μιλάει με όρους κερκίδας. Θέλει τους «πράσινους» αγκαλιά με τους «βένετους» και όχι με τους «ρούσσους». Αυτός είναι ο καημός του. Να φέρει τον Ανδρουλάκη στις ράγες του προστατευομένου του Λοβέρδου και άρα στην αγκαλιά του Κυριάκου, ώστε να μη γίνει … «αυτόχειρας»!!!

Ο υπάλληλος του Μαρινάκη θα μπορούσε να αναφωνήσει: «Είναι ντροπή… Ούτε από τους Βαζιμπουζούκους δεν γίνονται όσα γίνονται εδώ σήμερα. Αρχίζει το παιχνίδι και βλέπω τον Τσίπρα να φορτώνει όλη την άμυνα του Μητσοτάκη με κάρτες… Πες κι εσύ Τάκη Τσουκαλά»!!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…