Βασιλιάς Ληρ: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Νταλιάνη και το σχόλιο του Λεωνίδα Κακούρη

Ανάμεσα στα σχόλια των ακολούθων του Γιάννη Νταλιάνη, ήταν και ένα από τον Λεωνίδα Κακούρη.

b 38134 or new king lear photo by © karol jarek 20

Πολλά είχαν ειπωθεί για τους λόγους που έκαναν τον Λεωνίδα Κακούρη να προβεί στην απόφαση να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση του έργου “Βασιλιάς Ληρ”, ενώ ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει μέσα από το σπίτι του είχε δημιουργήσει τεράστια ερωτηματικά. Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται ότι έκανε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στη ζωή του με την αλλαγή της χρονιάς, όπως άφησε να εννοηθεί μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Καρακάση για Λεωνίδα Κακούρη: «Για να αποχωρήσει από την παράσταση θα έχει έναν πάρα πολύ σοβαρό λόγο» (Video)

Τον ρόλο του Βασιλιά Ληρ ανέλαβε κατόπιν, ο Γιάννης Νταλιάνης, ο οποίος στην αρχική διανομή υποδύονταν τον Δούκα του Κέντ. Ο θίασος πραγματοποίησε υπερ-εντατικές πρόβες στο διάστημα που μεσολάβησε και οι νέες παραστάσεις ξεκίνησαν από τις 13 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Λεωνίδας Κακούρης προς ΜΜΕ: Έκκληση της οικογένειάς του να σταματήσει η αναπαραγωγή αβάσιμων ειδήσεων

Με τον Γιάννη Νταλιάνη στον πρωταγωνιστικό ρόλο να συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου, που ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Χουβαρδά, ο ηθοποιός δημοσίευσε την Τρίτη, 16/01, μία φωτογραφία του στο Facebook όπου καταγράφεται ο ίδιος στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, ως «Βασιλιάς Ληρ».

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Μίνου Θεοχάρη για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη απ’ τον Βασιλιά Ληρ: «Είμαστε άνθρωποι όχι X-Men» (video)

Η ανάρτηση του Γιάννη Νταλιάνη και το σχόλιο του Λεωνίδα Κακούρη

Την Τρίτη (16/01), ο Γιάννης Νταλιάνης ανήρτησε μια φωτογραφία του από την παράσταση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, συνοδεύοντάς την με μια ατάκα από το έργο.

«”Με λες τρελό μικρέ?…” (Βασιλιάς Ληρ, Εθνικό Θέατρο)» έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός, με πλήθος κόσμου να του εύχεται “καλή επιτυχία” κάτω από τη δημοσίευσή του.

Ανάμεσα στα σχόλια των ακολούθων του, ήταν και ένα από τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος, μιλώντας με πολύ όμορφα λόγια για τον συνάδελφό του, εξέφρασε τη σιγουριά του για την επιτυχία του στον ρόλο του Βασιλιά Ληρ, ενώ διαβεβαίωσε πως θα πάει να τον απολαύσει στην παράσταση μαζί με την κόρη του.

Όπως έγραψε: «Γιάννη μου γλυκέ, υπέροχε και πανάξιε και τόσο τρυφερέ μπαμπά!!! Σου εύχομαι όλα τα καλά. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία σου θα δώσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά. Θα πάρω την κόρη μου και θα έρθω να σας δούμε, σας φιλώ».