Βαρύ το πένθος στα Χανιά: «Όλα έγιναν μέσα σε 5 λεπτά» – Πώς έχασε τη ζωή του ο 25χρονος

Βαρύ το πένθος για τον 25χρονο που «έσβησε» από ηλεκτροπληξία - Το απόγευμα η κηδεία.

25xronos sfakia

Ένα μαύρο πέπλο έχει σκεπάσει την κοινωνία των Χανίων και όλης της Κρήτης μετά τον τραγικό θάνατο του 25χρονου Νίκου που έχασε τη ζωή του από καλώδιο που κόπηκε από μπαλωθιές στα Σφακιά.

Ο Δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης μίλησε στο zarpanews.gr για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.

«Κατά τις 12 η ώρα το βράδυ ήταν σε μια παρέα, επειδή έβαζαν δαχτυλίδι τα ξαδέρφια του. Το παιδί πηγαίνοντας να τους ξεπροβοδίσει, για αποχαιρετισμό έπαιξε δύο μπαλωθιές. Έτυχε οι σφαίρες να πάνε στο καλώδιο υψηλής τάσης , έπεσε το καλώδιο κάτω και πήραν φωτιά τα κλαδιά.

Το παιδί πήγε να σβήσει τη φωτιά, πετώντας ένα μπουκάλι νερό. Πάτησε το νερό με το καλώδιο και έπαθε ηλεκτροπληξία. Στις 11 η ώρα ήμασταν μαζί. Όλα έγιναν στα 500 μέτρα από το σπίτι του, μέσα σε 5 λεπτά.», τόνισε συντετριμμένος ο Δήμαρχος Σφακίων.

«Δεν είναι έθιμο αυτό. Έχουν καταστραφεί οικογένειες και εμείς μιλάμε για έθιμο», ανέφερε ο Δήμαρχος, αναφέροντας μάλιστα πως γίνονται ενέργειες και εκστρατείες προκειμένου να σταματήσει το συγκεκριμένο «έθιμο» που αρκετές φορές έχει βυθίσει στο πένθος την Κρήτη.

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

βεγγαλικα πάρνηθα

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από την Πάρνηθα, οι οποίες δείχνουν ασυνείδητους να συνεχίζουν απτόητοι…